Kleurrijke garagepoorten
Een garagepoort
Winsol wave

Garagepoorten voor je woning

Om de veiligheid van je auto of andere zaken te garanderen, moeten garagepoorten inbraakveilig zijn. Daarbovenop is een goede isolatie mooi meegenomen om in de winter niet in een ijskoude wagen te stappen of de wind die doorheen de garagepoort de woning afkoelt.

Inbraakveilig attest

Onze garagepoorten worden onderworpen onder uitvoerige inbraaktests om de veiligheid van de poort te garanderen. Wij streven er naar om steeds de veiligste producten op de markt te brengen zodat iedereen met een gerust hart kan slapen. Bij onze garagepoorten kunnen wij steeds een RC2 inbraakveilig attest aanbieden omdat onze producten de inbraaktests doorstaan hebben.

Kleurkwaliteit

Zodra de garagepoort geïnstalleerd is, moet hij weer en wind kunnen doorstaan. Een garagepoort wordt ook blootgesteld aan de zon. Daarom is het belangrijk om hoogstaande lakkwaliteit te gebruiken om geen kleurkwaliteit te verliezen. Wij gebruiken steeds de beste verf uit onze eigen lakkerij. Hierdoor zal het kleur van de garagepoort niet snel verbleken en wordt de kleur zo lang mogelijk behouden.

Hoog isolerende garagepoorten

Naast veiligheid zijn isolerende producten enorm belangrijk. Energierekeningen zijn al hoog genoeg daarom biedt Winsol steeds energiebesparende garagepoorten aan. Onlangs hebben we ook onze Isol-comfort garagepoort gelanceerd. Deze isoleert 26% keer beter dan onze gewone comfort poort, heeft een luchtdichtheidsklasse 4 en een U-waarde van 0,99 W/m²K. Investeer daarom in hoogisolerende materiaal en op lange termijn wint u uw investering terug.

Motortypes

Wij bieden je de keuze tussen 3 types poortmotoren. Steeds zijn ze uitgerust met de nieuwste electronicatechnieken met microprocessor en ben je verzekerd van een hoge kwaliteit en optimale veiligheid. Dankzij de hoge kwaliteit krijg je een hoge levensduur. Voor een gerige meerprijs kan je je garagepoort voorzien van een hogere openingssnelheid.

Automatische garagepoort

Kies je voor de Somfy-motor, dan ligt de weg open om de poortbediening te integreren in een uniek domotica-concept. De io homecontrol® is compatibel met applicaties van andere fabrikanten met hetzelfde protocol, dewelke je kan beheren via smartphone, tablet of PC. Ook kunt u gebruik maken van een carswitch. Dit is een handige drukknop waarmee je de poort gemakkelijk kan bedienen vanuit de auto.

Handige loopdeur

Een loopdeur creëert een veilige en gemakkelijke toegang zonder dat je de hele garagepoort moet openen. Het is een handige oplossing voor wie vaak te voet de garage gebruikt of een woning heeft met een toegangsdeur tussen de leefruimte en garage. Naast de standaard loopdeur (drempel 110mm) met 1-puntsslot, is er ook een extra veilige loopdeur met 4-puntsslot verkrijgbaar. Bij dit type loopdeur bedraagt de drempel amper 40 mm en zijn de scharnieren ingewerkt in de panelen. Alle loopdeuren zijn steeds naar buiten opendraaiend.

 

Vind gedetailleerde informatie over onze garagepoorten in onze brochure.

Garagepoort met codeklavier