Pergola SO! Actie schuifwanden tot 15/09

Creëer een oase van rust in je tuin met de Pergola SO!

De Pergola SO! is de nieuwe terrasoverkapping met lamellendak die onlangs door Winsol op de markt werd gebracht. Centraal staat beleving en comfort, samen zijn met vrienden en familie , genieten van je tuin en je terras. De SO! is dan ook ruim uitgerust met een aantal technologische snufjes, zoals een gepatenteerde motorsturing. Die volgt automatisch de stand van de zon, zodat de lamellen zich zelf in de juiste positie draaien.

Design

Daarnaast is het design uiterst belangrijk. De Pergola SO! werd met de Red Dot Design Award bekroond, net omdat de praktische elementen mooi geïntegreerd zijn. Zo komen esthetiek en functionaliteit samen en komt gebruiksgemak op de eerste plaats.

Extra comfort en privacy

De Pergola SO! kun je echt helemaal aanpassen aan je persoonlijke wensen, dankzij een uitgebreid gamma opties en afwerkingsmogelijkheden. Je creëert zo een je eigenste knusse plekje in je tuin of je maakt van je terras een gezellige tuinkamer waar het heerlijk toeven is.

Houten schuifwanden

Ben jij fan van een warme en landelijke stijl? Dan zul je zeker gecharmeerd zijn door deze houten schuifwanden die je SO! helemaal af maken. Gebruik je je SO! ook als poolhouse bijvoorbeeld? Dan is de extra privacy zeker welkom …

  • Onderhoudsvrij Thermowood: je hoeft je dus geen zorgen te maken over afschuren en vernissen!
  • PVC handgrepen + gelakte afwerking in dezelfde kleur als de buitenstructuur voor een extra design-look
  • Stijlvol Sergé-doek langs de buitenzijde voor meer bescherming
  • Tot en met 15/09/2019: 30% korting op de schuifwanden!

Glazen schuifwanden

Houd je het graag strak en sober, maar zoek je toch beschutting? Glazen schuifwanden zorgen voor een optimale lichtinval, terwijl je toch beschermd zit tegen de weersomstandigheden. Je maakt zo van je Pergola SO! een stijlvol paviljoen, waarin je je kunt terugtrekken en genieten van het buitenleven.

  • Veiligheid boven alles, dus we voorzien veiligheidsglas (10 mm – ESG/H)
  • Geïntegreerde meenemers voor extra gebruiksgemak
  • Discrete cylindrische RVS handgreep als extra designelement
  • Onderkant in dezelfde RAL-structuurlak

Gratis vrijblijvende offerte

De Pergola SO! ontdek je in alle glorie hier. Je vindt er de dichtst bijzijnde verkooppunten of je vraagt online je gratis en persoonlijke offerte aan.

Recent nieuws

Inbraakvertragende voordeur in aluminium

4 manieren voor een veilige thuis

Thuis wil je je veilig voelen en inbrekers op afstand houden. De juiste ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten kunnen je daarbij helpen.

Alles voor een veilige thuis!
Winsol aluminium raam Allura

6 voordelen van nieuwe ramen en deuren

Nieuwe ramen en deuren nemen een grote hap uit je budget. Toch brengt het vervangen van je oude en versleten ramen een aantal voordelen met zich mee. Vooral op lange termijn!

Waarom kiezen voor nieuwe ramen en deuren?
Winsol Zonnescherm SQUARO

Optimaal genieten van de nazomer met de juiste zonwering!

Met wat geluk gaan we de komende weken nog een mooie nazomer tegemoet. Samen gezellig en comfortabel genieten van je tuin of je terras wordt nog leuker met de juiste zonwering. We zijn zo vrij je enkele tips aan te bieden.

Lees de 5 tips
Terug naar het nieuwsoverzicht