Winsol wave

Winsol innoveert met poort in gevelvlak

Daar waar anderen ophouden, gaat Winsol een stap verder. Winsol lanceert binnenkort een nieuw poortconcept waarbij de sectionaalpoort volledig geïntegreerd wordt in je gevelvlak. Wij zorgen ervoor dat de sectionaalpoort en de gevelbekleding in hetzelfde vlak komen te liggen.

De bekleding van uw keuze

Dankzij dit concept kan je je ideeën de vrije loop laten; de mogelijkheden zijn eindeloos. Denk maar aan een gevelbekleding in allerhande soorten hout, gevelpanelen, steen, metaal,… Deze nieuwe garagepoort zal bekleed kunnen worden met het materiaal van jouw keuze met een maximaal gewicht van 17 kg en een maximale dikte van 35 mm.

Denk je aan een woning met een strakke bouwstijl, wil je die uitbouw aan jouw woning net dat tikkeltje extra meegeven op vlak van design? Dan is deze nieuwe in het gevelvlak geïntegreerde sectionaalpoort de perfecte oplossing voor jou. De garagepoort die door Winsol geleverd zal worden sluit perfect aan op de gevel, waardoor de plaatser van de gevelbekleding deze bekleding naadloos zal kunnen laten overlopen over jouw nieuwe sectionaalpoort.

Resultaat: wanneer de poort gesloten is zal ze onzichtbaar zijn en een vlak, doorlopend geheel vormen met de rest van de gevelbekleding.

Uw smaak, uw stijl

Met Winsol kies je voor een vrijblijvende samenwerking. Wij leveren de poort op maat en de schrijnwerker van je keuze plaatst de door jouw gekozen gevelbekleding. Zo kan je gebruik maken van het ruimste aanbod aan gevelbekleding op de markt dat volledig voldoet aan je smaak en de stijl van je woning.

Uiteraard geniet je met deze sectionaalpoort ook van alle voordelen van een Winsol sectionaalpoort waarbij veiligheid, comfort en kwaliteit steeds voorop staan.

Niettegenstaande het feit dat de lancering pas later dit jaar voorzien is, staan we momenteel al open voor de uitvoering van mogelijke projecten met deze nieuwe poort. Aarzel daarom niet om één van onze Winsol verkooppunten te bezoeken en een aangepast voorstel aan te vragen.

Recent nieuws

Rolluiken Winsol 1

Rolluiken? Meer voordelen dan je denkt!

Denk jij dat rolluiken passé en ouderwets zijn? Wel, dat heb je helemaal mis! Bovendien zorgen rolluiken voor extra isolatie, privacy én veiligheid. We zetten hieronder nog even 6 onverwachte voordelen op een rijtje.

Ontdek de 6 voordelen van rolluiken

SCREENS: controleer de lichtinval én je privacy

Je kunt er niet naast kijken: screens zijn al een tijdje ‘hot’ in zonweringsland. Vreemd is dat niet, want screens bieden niets dan voordelen. We zetten ze voor jou graag op een rijtje.

Screens: bescherm je privacy en controleer je lichtinval

Isoleren begint bij je garagepoort

Een super-geïsoleerde garagepoort, waar is dat goed voor? Je krijgt je energieverbruik onder controle, beschermt je spullen beter en verbetert de EPC-score van je huis! Lees snel verder ...

Ontdek onze super-isolerende garagepoort!
Terug naar het nieuwsoverzicht