Winsol wave

Betaal je Winsol producten met ecocheques

Gebruik je ecocheques

Ecocheques zijn extralegale voordelen die de werknemer van zijn werkgever kan krijgen, bovenop zijn loon. In tegenstelling tot maaltijdcheques, hoef je voor ecocheques geen belastingen of sociale lasten te betalen. Daardoor zijn ze minder duur voor je werkgever én hou je er zelf netto meer aan over.

Ecologische producten en diensten

Maar wat koop je nu met zo'n ecocheques? Zoals de naam doet vermoeden, kan je met ecocheques alleen bepaalde ecologische producten en diensten aankopen. Denk bijvoorbeeld aan energiezuinige toestellen, isolatiemateriaal, spaardouchekoppen, elektrische fietsen, etc. Maar wist je dat je ook Winsol producten kan betalen met ecocheques?

Enera+ PVC profielen

Winsol is voortdurend bezig met investeren in energiebesparende producten. Denk bijvoorbeeld aan onze baanbrekende Enera+ PVC profielen. Dankzij deze technologie blijft de warmte tijdens de winter binnen en tijdens de zomer buiten. Ook ruime gamma aan zonneweringen speelt een onmisbare factor in het optimaliseren van de zon als natuurlijke energiebron. De zeer isolerende Isol-comfort garagepoorten vormen dan weer de ideale oplossing voor ruimtes die niet verwarmd hoeven te worden.

Benieuwd welke Winsol producten je kan betalen met ecocheques? We vatten het graag voor je samen in onderstaand overzicht.

Welke Winsol producten kunnen betaald worden met ecocheques?

Schrijnwerk

PVC schrijnwerk met beglazing Indien BEN conform = Uw 1,5 W/m²K
of passiefwoning conform = Uw 0,8 W/m²K
ALU schrijnwerk met beglazing Indien BEN conform = Uw 1,5 W/m²K
of passiefwoning conform = Uw 0,8 W/m²K
Isolerende HR++ beglazing Indien Ug ≤ 0,8 W/m²K of beter

 

Sectionale poorten

Alle Winsol poorten Indien BEN conform = Uw 1,0 W/m²K

 

Zonwering

Knikarmschermen Isolatie tegen zontoetreding/oververhitting in de woning
Uitvalschermen Isolatie tegen zontoetreding/oververhitting in de woning
Solscreen Isolatie tegen zontoetreding/oververhitting in de woning
Solfix Isolatie tegen zontoetreding/oververhitting in de woning
Verandasol Isolatie tegen zontoetreding/oververhitting in de woning
Rolluiken Isolatie tegen zontoetreding/oververhitting in de woning

Opgelet: vrijstaande terrasoverkappingen, en bij uitbreiding alle terrasoverkappingen, kunnen niet betaald worden met ecocheques.

Energiebewust denken is zeer vaak gekoppeld aan de energienormen die vanuit de overheid worden opgelegd. Vaak is dit een doolhof aan informatie. Winsol daarentegen is 100% thuis in deze markt en kan jou helpen bij het optimaliseren van jouw huis zodat alle normen behaald worden. Zo ben je zeker dat jouw huis klaar is voor een energiezuinige toekomst.

Recent nieuws

Rolluiken Winsol 1

Rolluiken? Meer voordelen dan je denkt!

Denk jij dat rolluiken passé en ouderwets zijn? Wel, dat heb je helemaal mis! Bovendien zorgen rolluiken voor extra isolatie, privacy én veiligheid. We zetten hieronder nog even 6 onverwachte voordelen op een rijtje.

Ontdek de 6 voordelen van rolluiken

SCREENS: controleer de lichtinval én je privacy

Je kunt er niet naast kijken: screens zijn al een tijdje ‘hot’ in zonweringsland. Vreemd is dat niet, want screens bieden niets dan voordelen. We zetten ze voor jou graag op een rijtje.

Screens: bescherm je privacy en controleer je lichtinval

Isoleren begint bij je garagepoort

Een super-geïsoleerde garagepoort, waar is dat goed voor? Je krijgt je energieverbruik onder controle, beschermt je spullen beter en verbetert de EPC-score van je huis! Lees snel verder ...

Ontdek onze super-isolerende garagepoort!
Terug naar het nieuwsoverzicht