Winsol wave

Maatwerk en plaatsing

Maatwerk

Winsol producten zijn 100% van Belgische makelij. Ze worden vervaardigd in een hoogtechnologisch machinepark, voorzien van een eigen controle- en opvolgingssysteem. Voor jou als klant betekent dit dat Winsol steeds oplossingen op maat biedt voor al jouw projecten. Van een charmante rijwoning tot een imposante villa. Met passende ramen en deuren, rolluiken, poorten, zonwering of terrasoverkappingen wordt jouw project een mooi geheel waar iedereen zich thuis voelt.

Winsol installeert

Maatwerk vraagt een bepaalde deskundigheid bij het installeren van de producten. Winsol steunt op een team van echte vaklui, elk in hun domein gespecialiseerd. Onze specialisten begeleiden jou vanaf de start van jouw realisatie tot aan het einde ervan. Samen met jouw persoonlijk Winsol aanspreekpunt wordt iedere realisatie een eindresultaat waar zowel jij als Winsol trots op kunnen zijn.

1 Totaal pakket

Winsol zorgt voor een totaaloplossing voor jouw woning. Van deuren, rolluiken tot raamdecoratie, bij Winsol is het heel eenvoudig om een uniform geheel van jouw woning te verkrijgen.

Je kan bij ons terecht voor:

Dankzij je keuze voor Winsol hoef je je geen zorgen te maken over kwaliteit en het gebruik van dezelfde materialen en kleuren voor zowel je deuren, ramen en poorten.  Nagenoeg alles wordt lokaal, in verschillende Belgische fabrieken, geproduceerd volgens strikt opgelegde kwaliteitsnormen. Ook de plaatsing wordt door het Winsol verkooppunt verzorgd. Zo kunnen we garanderen dat we jouw woning een uniforme en kwaliteitsvolle uitstraling kunnen geven.