Winsol wave

3 Merkpijlers

Winsol biedt veilige, energiebewuste en comfortabele producten. Drie essentiële elementen die jou als consument helpen bij het bouwen van jouw ideale woning.

 

1. Veiligheid

Een veilige thuis is een basisbehoefte voor ieder gezin. Bij Winsol ontwikkelen we daarom elke dag producten die jou een veilig thuisgevoel kunnen geven. Veiligheid begint natuurlijk bij het buiten houden van ongewenste bezoekers. 

Lees verder

2. Energiebewust

We zijn ons allemaal bewust dat we vandaag de dag op een andere manier moeten omspringen met energie. Huizen zullen in de toekomst kleiner worden en we gaan bewuster leven. Winsol ontwikkelt producten die deze trend in de praktijk brengen zonder daarom te hoeven inboeten aan design of budget.

Lees verder

3. Comfort

De Belg heeft een baksteen in zijn maag. Dat weten we al langer. Van een huis je thuis maken en vervolgens genieten van de uren en dagen die we er doorbrengen. Dat vinden wij bij Winsol zeer belangrijk. Naast jouw rationele behoeften, zoeken we met veel plezier mee naar het ideale comfort. We tonen jou daarom graag enkele voorbeelden.

Lees verder