Winsol wave

140 jaar ervaring

140 jaar Winsol

Winsol beschikt over een jarenlange ervaring in de bouwsector. De geschiedenis van Winsol startte in 1876, toen Jules Windels als schrijnwerker een eigen bedrijf begon in houten rolluiken. De voorbije 140 jaar ontwikkelde Winsol zich tot een dynamisch bedrijf met een rijke traditie en een toekomstgericht management.

Streven naar innovatie

Doorheen de jaren evolueerde het productengamma van houten rolluiken naar PVC rolluiken. Ook nieuwe productlijnen zoals ramen en deuren, zonwering, garagepoorten en terrasoverkappingen kenden hun introductie. Winsol is jouw betrouwbare partner in ruwbouw, nieuwbouw en renovaties. Het voortdurend streven naar innovatie resulteert in hoogwaardig maatwerk, met grote zorg voor design en duurzaamheid. Winsol speelt tot op vandaag nog steeds een toonaangevende rol in de bouwsector.

Winsol maakt je woning compleet

Onze eigen productie maakt het mogelijk om iedere ruimte van jouw woning te voorzien van een product op maat. Hierbij leggen we steeds de nadruk op innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Ons doel om maximale veiligheid, energiezuinigheid, privacy en comfort te garanderen aan de klant wordt hierdoor bereikt.

De slogan “Winsol maakt je woning compleet” verwijst naar de filosofie die binnen het bedrijf wordt gehanteerd.

  • Maakt: Een synoniem voor "produceert". Winsol zorgt immers zelf voor de volledige productie en verkoop van nagenoeg al onze producten en bezit dus ook productie-eenheden verspreid in België.
  • Woning: Het ruime gamma aan Winsol producten is volledig woningbouw gerelateerd. Bij Winsol kan je terecht voor ramen en deuren in PVC en aluminium, rolluiken, poorten en zonwering. 
  • Compleet: Een verwijzing naar het totaalpakket. Winsol biedt een totaaloplossing en levert keer op keer kwalitatieve maatwerkproducten.