Over Winsol

Bij Winsol hebben we maar één doel, je huis klaar maken voor de toekomst. Dit begint bij het zoeken van oplossingen die jou een maximaal comfort bezorgen en van jouw huis een energiebewuste omgeving maken. Voor het behalen van een maximaal comfort werken we steeds met kwalitatieve producten die niet alleen het oog strelen maar ook een leven lang meegaan.

Bij Winsol dagen we onszelf steeds opnieuw uit in de zoektocht naar vernieuwende oplossingen. We stellen jouw comfort steeds voorop en weten iedere uitdaging succesvol aan te pakken. Dit hebben we de afgelopen 140 jaar met onze vakspecialisten elke dag bewezen.

140 jaar ervaring

140 jaar geleden zijn we begonnen met het combineren van ervaring met innovatie en jong talent. Wij kennen de markt als geen ander, maar blijven ons dagelijks uitdagen door te zoeken naar nieuwe oplossingen.

Lees hier hoe het allemaal begon

100% Belgisch

Winsol is 100% Belgisch. Elk product wordt steeds in ons eigen lokaal machinepark geproduceerd. Zo garanderen we steeds producten van hoogstaande kwaliteit.

Ontdek het productieproces

Showrooms

Voor inspiratie of advies kan je terecht in één van onze 15 showrooms. Het merendeel van ons aanbod staat hier tentoongesteld. Je kan natuurlijk ook beroep doen op onze dealers.

Start met inspireren

3 merkpijlers

Veiligheid, comfort en energiebewustzijn. 3 pijlers die niet alleen Winsol maar ook vele Belgen nauw aan het hart liggen. Ontdek hoe ons aanbod op basis van deze drie essentiële elementen worden vervaardigd.

Lees hier welke pijlers wij belangrijk vinden

Maatwerk en plaatsing

Bij ons eindigt het niet bij een aankoop. Ons eigen team van Winsol-specialisten zorgt ervoor dat de door jouw gekozen producten perfect worden geproduceerd én geïnstalleerd. Zo kan je er snel van genieten.

Kom te weten hoe wij te werk gaan

Vacatures

Zoek je een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij Winsol aan het juiste adres. Winsol is steeds op zoek naar professionals.

Ontdek jouw nieuwe job