Orderverwerker / Productievoorbereider - Aalter

Wegens sterke groei breiden we ons team in onze vestiging in Aalter uit met een extra orderverwerker/productievoorbereider! (m/v)
Het wordt een zeldzaamheid, een op en top Belgisch bedrijf met meer dan 140 jaar op de teller. Een 400-tal medewerkers (arbeiders + bedienden) kunnen rekenen op een grote werkzekerheid. Dit alles vertaalt zich in een massa ervaring die via mentorship en opleidingen wordt overgedragen aan starters. Daarom is Winsol dan ook trendsetter binnen de productie van ramen, deuren, poorten, zonwering en balustrades.

Winsol is door haar verscheidenheid aan kwalitatieve producten en de inzet van haar gemotiveerd team een winstgevend bedrijf. De spreiding over heel het land en ook daar buiten, haar verscheidenheid aan functies binnen de productie, ondersteunende diensten en verkoop, maakt van Winsol een bedrijf waar je kan bouwen aan je toekomst en je kennis kan verruimen. En dit alles samen met toffe collega’s

ls Orderverwerker/productievoorbereider ben je de betrouwbare link tussen de het orderbureel en de productie-afdeling outdoor living & zonnewering.

• Vertaal je de bestellingen naar productiedossiers voor onze fabriek in Aalter.
• Hierdoor weet je iedere bestelling om te zetten in heldere instructies voor onze montagelijnen.
• Bestel je alle ordergerelateerde materialen bij onze toeleveranciers (met uitzondering v.d. stockbestellingen.) en volg je die ook op.
• Word je nauw betrokken bij de verdere uitbouw en organisatie van de dienst orderverwerking.
• Rapporteer je aan de plantmanager.

 Wie zoeken wij:

• Bachelor opleiding genoten (of bent gelijkwaardig door ervaring) en grote affiniteit met (bouw)techniek.
• Ondernemend, zelfstandig met een praktische inborst.
• Je wordt nauw betrokken bij de verdere uitbouw en organisatie van de dienst orderverwerking.
• Je bent klantgericht en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.

Wat hebben wij te bieden:

• Aantrekkelijk salarispakket
• Werken in een dynamisch bedrijf waar eerlijkheid, teamwork, resultaat- en klantgerichtheid bovenaan de Winsol-waarden staan.
• Grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in deze uitdagende functie, waar je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Mail dan vandaag nog jouw cv en motivatie naar hr@winsol.eu met vermelding van functie.

 

Zonwering
Orderverwerker
Outdoor Living
Technisch administratief

Bekijk meer vacatures

Word jij helemaal enthousiast bij nieuwe vacatures? Denk je graag na over waar en hoe die nieuwe vacatures best verspreid worden? Heb je een vlotte pen om de jobomschrijvingen duidelijk en aantrekkelijk uit te werken? Weet je als geen ander welke kanalen ingezet moeten worden voor welke doelgroep en hoe je de vacatures op een efficiënte manier kan boosten om zo snel mogelijk kwalitatieve instroom te genereren? En heb je goesting om te werken binnen een authentiek Belgisch bedrijf zoals Winsol, gekend voor (onder meer) zonwering, ramen en deuren?

Lees dan zeker verder

Recruiter

Kom jij onze werfleiding ondersteunen als calculator?

Calculator
Schrijnwerk
Sint-Denijs-Westrem

Ben je gebeten door sales en wil je de bouwwereld verder verkennen?
Dan is de functie als buitendienst bij Winsol jouw volgende stap!

Sales
Buitendienst
B2C
Zonwering