Order Coördinator Schrijnwerkprojecten - Izegem

Het wordt een zeldzaamheid, een op en top Belgisch bedrijf met meer dan 140 jaar op de teller. Een 400-tal medewerkers (arbeiders + bedienden) kunnen rekenen op een grote werkzekerheid. Dit alles vertaalt zich in een massa ervaring die via mentorship en opleidingen wordt overgedragen aan starters. Daarom is Winsol dan ook trendsetter binnen de productie van ramen, deuren, poorten, zonwering en balustrades.

Winsol is door haar verscheidenheid aan kwalitatieve producten en de inzet van haar gemotiveerd team een winstgevend bedrijf. De spreiding over heel het land en ook daar buiten, haar verscheidenheid aan functies binnen de productie, ondersteunende diensten en verkoop, maakt van Winsol een bedrijf waar je kan bouwen aan je toekomst en je kennis kan verruimen. En dit alles samen met toffe collega’s!

Wegens sterke groei breiden we ons team in onze vestiging in Izegem uit met een extra orderverwerker (m/v)

Als Order Coördinator ben je de betrouwbare link tussen de projectcel en de productie-afdeling buitenschrijnwerk (Aluminium en PVC).

 • Je vertaalt de werfdossiers buitenschrijnwerk naar productiedossiers voor onze fabriek in Izegem.
 • Je hebt hierbij oog voor juistheid en volledigheid. Je houdt ervan elk project in detail uit te vlooien en dit om te zetten in heldere instructies voor onze montagelijnen.
 • Je doet alle nodige bestellingen bij onze toeleveranciers (met uitzondering v.d. Stockbestellingen)
 • Je laat niet na je projecten kritisch te screenen op optimalisatiemogelijkheden, zowel technisch als financieel.
 • Je wordt nauw betrokken bij de verdere uitbouw en organisatie van de dienst orderverwerking.
 • Je rapporteert aan de COO.

       Wie zoeken wij:

 • Je hebt een master opleiding genoten (of bent gelijkwaardig door ervaring) en toont een grote affiniteit met (bouw)techniek en productietechnologie
 • Op persoonlijk vlak typeer je zich door uw ondernemende, zelfstandige ingesteldheid en vertoon je een praktische inborst.
 • Skills als people manager zijn een pluspunt, je wordt immers nauw betrokken bij de verdere uitbouw en organisatie van de dienst orderverwerking.
 • Je kan nauwkeurig werken en je hebt grote verantwoordelijkheidszin.
 • Je bent klantgericht en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.
 • Je bent een ondernemer en een trekker in veranderingsprocessen

Wat hebben wij te bieden:

 • Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar eerlijkheid, teamwork, resultaat- en klantgerichtheid bovenaan de Winsol-waarden staan.
 • Je krijgt een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in deze uitdagende functie, waar je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen tot specialist.
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangepast aan de functie, je ervaring en je potentieel.

Interesse?

Mail dan vandaag nog jouw cv en motivatie naar hr@winsol.eu met vermelding van functie.

 

Orderverwerker
Productievoorbereider
Technisch administratief
Izegem

Bekijk meer vacatures

Ben jij een durver? Ben jij die zelfstandige, ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Dan ben jij onze toekomstige topverkoper!

Particuliere verkoper
Zonwering
Terrasoverkappingen
Antwerpen

Als Verantwoordelijke Plaatsing zorg je ervoor dat alle installaties van Winsol zonweringen en schrijnwerk vlot en veilig verlopen, binnen de voorziene timings van de planning, en dit voor het B2C segment.
Je streeft hierbij onberispelijke kwaliteit na zonder de rentabiliteit uit het oog te verliezen.  Je voert ook de onderhandelingen met de onderaannemers en doet de nodige aanwervingen voor de vaste ploegen.
Dit alles met het oog op de grootste klanttevredenheid en -waardering.

Verantwoordelijke
Management
B2C

Als HR Manager bent u verantwoordelijk voor de opmaak en uitvoering van het HR-beleid! Voor de verschillende onderdelen van de Winsol Groep werk je mee aan de evolutiegesprekken, een motiverend beloningssysteem, het sociaal overleg en werk je mee aan het creëren van een positieve werkomgeving. Beheren van het HR- budget en organiseren van HR-events. Ondersteuning bieden aan de HR Officers bij de payroll, on- en offboarding. Je rapporteert aan de CEO van de group.

HR Manager