Optimaal genieten van de nazomer met de juiste zonwering!

Met wat geluk gaan we de komende weken nog een mooie nazomer tegemoet. Samen gezellig en comfortabel genieten van je tuin of je terras wordt nog leuker met de juiste zonwering. We zijn zo vrij je enkele tips aan te bieden.

Profiteer van 14/09 t.e.m. 11/10 van de verschillende acties op de SO! Vraag meteen je gratis offerte aan of bekijk de voorwaarden.

1. Zorg voor schaduw op je terras of balkon

Zonlicht is goed voor ons humeur, dat is zeker. Maar al te fel zonlicht, daar hangen ook wat nadelen aan vast. Zo kun je snel verbranden en een te lange blootstelling aan schadelijke UVstralen  verhoogt het risico op huidkanker. Op tijd en stond de schaduw opzoeken is dus de boodschap!

Met een zonneluifel of een terrasoverkapping van Winsol creëer je schaduwrijke plekjes op je terras, balkon of in de tuin.

Zonnescherm: wordt bevestigd aan de gevel. Geschikt voor balkons, stadswoningen en kleinere tuinen.
Terrasoverkapping: een constructie op palen, vrijstaand of bevestigd aan de gevel. Past bij grotere oppervlaktes of om van je terras een echte buitenliving te maken.

2. Comfort binnen handbereik

Als je je net lekker in de ligstoel hebt geïnstalleerd met een goed boek of een lekker drankje, dan wil je natuurlijk niet elke 5 minuten moeten rechtstaan om je luifel of je terrasoverkapping te bedienen. En als tijdens dat etentje met vrienden op je terras de avond valt, dan wil je natuurlijk wel nog altijd zien wat er op je bord ligt. Daarom rusten we bij Winsol onze zonwering uit met de laatste nieuwe snufjes om jouw leven comfortabel te maken.

• Stille Somfy motoren die je luifel, screens of je terrasoverkapping openen die je aanstuurt met een afstandsbediening of een app.
• LED-strips in je luifel of je terrasoverkapping zodat je ook ’s avonds kunt genieten van een boek of zien wie er aan de overkant van de tafel zit.
• Regen- en windsensoren die reageren op de weersomstandigheden.

3. Screens of rolluiken om de warmte buiten te houden

Wil je verhinderen dat de zonnewarmte van je huis een sauna maakt? Dan zijn rolluiken of screens de beste keuze. Klik op de linkjes om de voordelen van beide formules te kennen.

Onthoud in elk geval dat je zonwering aan de buitenkant van je raam moet zitten om te beletten dat de warmte van de zon binnendringt. En ook dat je geen (of veel minder) gebruik meer hoeft te maken van energieverslindende en milieubelastende airco’s.

4. Extra focus op veiligheid – Belgische productie

Onze zonwering wordt geproduceerd in onze fabriek in Aalter en daarbij letten we zeer goed op de afwerking. De materialen, zoals onze doeken of knikarmen, zijn steeds van de beste kwaliteit.

 

  • Windbestendig: onze luifels kunnen tegen een (wind)stootje. Zeker voor wie aan de kust woont waar af en toe een onverwachte wind kan opsteken is dat een groot voordeel. Wil je helemaal zeker zijn? Kies dan voor de optionele windsensor: waait het te hard? Dan klapt je luifel dicht.
  • Doeken: onze luifeldoeken  zijn allemaal van 100% acryl.

-In hoge mate kleurvast

- Vuilafstotend en vetwerend

- Schimmelwerend en rotvrij

5. Onze experts helpen je bij je keuze

De juiste zonwering kiezen is niet altijd even simpel. Onze toonzaaladviseurs zijn er om je te helpen. Maak gerust een afspraak in één van onze showrooms, zodat we de tijd kunnen nemen om je in alle rust de nodige uitleg te kunnen geven. Kies ongestoord de kleur van je doek en de kast, zodat deze helemaal aansluit bij je woning. Weet ook dat we in onze eigen lakkerij praktisch alle RAL-kleuren kunnen lakken, zodat die naadloos aansluit bij bijvoorbeeld de profielkleur van je ramen.

Recent nieuws

Maatregelen van WInsol tegen het coronavirus

Winsol blijft je vanop veilige afstand helpen en adviseren

Alle Winsol showrooms zijn gesloten omwille van de COVID-19 maatregelen. Wij blijven je wel telefonisch en online zo goed mogelijk van dienst.

Bel of mail je verkooppunt in de buurt bij vragen en opmerkingen.

Hoe blijft Winsol helpen?

Eerbetoon aan Bjorg Lambrecht: ‘Ik had een droom’

Op 5 augustus 2019 sloeg het noodlot toe en verongelukte wielrenner Bjorg Lambrecht, zoon van één van onze collega's. Om hem te eren verschijnt binnenkort zijn biografie 'Ik had een droom'.

Meer lezen
Winsol Showroom Advies

Bij Winsol is het elke dag Batibouw ... in de showroom

Batibouw kun je gerust de hoogmis noemen voor bouwers en renoveerders die op zoek zijn naar advies en inspiratie. In 2020 kiest Winsol voor een andere aanpak: alle mogelijk tips voor (ver)bouwers in de showroom in je buurt. Zo bezoek je Batibouw het hele jaar door!

Inspiratie & Advies in de showroom
Terug naar het nieuwsoverzicht