Winsol wave

Hoe warmteverlies van je huis voorkomen?

Goed geïsoleerde ramen doen meer dan alleen het geluid van buiten tegenhouden, ze houden ook de warmte binnen. Door te kiezen voor dubbel glas bespaar je veel energie en daarmee en hoop geld!

Dubbel glas

Dubbel glas heeft een aantal duidelijke voordelen. Zo houdt het de temperatuur in huis constanter, wat voor meer comfort zorgt. Daarnaast is er minder tocht, waardoor je minder hoeft te stoken. Hierdoor is dubbel glas een investering die zich in geen tijd terugbetaalt. Combineer je dubbel glas met het superisolerend Enera+ PVC schrijnwerk, dan voldoe je nu al aan de strengere energienormering en kan je nog meer besparen.

Enera+

Enera+ is een baanbrekend PVC profiel op vlak van isolatie en energiebesparing dat nu al voldoet aan de BEN-normering, of de Bijna Energieneutraal-normering. Hieronder vallen gebouwen die weinig energie verbruiken, en de energie die nodig is uit groene energiebronnen halen. Bouwen volgens de BEN-principes zal vanaf 2021 de standaard worden voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, en zelfs in heel Europa. Lees meer over de BEN-normering.

 

isolatie van uw ramen

Voordelen van Enera+

Dankzij het 5-kamerprofiel met Thermacore technologie levert Enera+ uitstekende thermische en akoestische prestaties. Enera+ behaalt een gemiddelde Uw-waarde van passiefbouw, namelijk 0,8 W/m²K. Enera+ met dubbele beglazing is uitermate geschikt voor de nieuwe E50 normering en mits toepassing van performantere beglazing voor alle strengere gekende normeringen die zullen volgen tot 2020.

Nog niet overtuigd? Enera+ heeft ook een aantal technische troeven:

  • Beste energieprestatie per kilo profiel en mm inbouwdiepte.
  • Uniek performant MD systeem dat zorgt voor extra afsluiting tegen koude, wind en water.
  • Uitermate geschikt voor passiefbouw, maar ook voor renovatie.
  • Triple beglazing tot glasdiktes van 55mm mogelijk
  • Slanke inbouwdiepte profiel: 70mm
  • Efficiënt en makkelijk hanteerbaar door licht gewicht
  • 100% recycleerbaar
  • Uitgebreid kleurenpallet

In combinatie met een performantere beglazing behaalt Enera+² zelfs Uw-waardes van 0,65 W/m²K*. Het systeem is daarmee uitermate geschikt voor passieve huizen en energieneutrale woningen.

Wil je meer informatie over Enera+, dan kan je terecht bij de Winsol expert in jouw buurt. Vraag vrijblijvend advies en laat je inspireren door ons uitgebreid pakket aan kleuren. Winsol biedt trouwens veel meer aan dan PVC schrijnwerk. Ontdek ook ons uitgebreid assortiment aluminium ramen en deuren, rolluiken, poorten, zonweringen, terrasoverkappingen en raamdecoratie. Een totaalpakket aan energiebesparende producten die bovendien kwaliteit, design en innovatie uitstralen.

Recent nieuws

Ontdek onze nieuwe zonneluifel: Luno®

De nieuwe Luno® van Winsol combineert een elegante look met maximale bescherming en veiligheid.

Lees meer over Ontdek onze nieuwe zonneluifel: Luno®

Banken geven toe: “Slim investeren in je huis is het nieuwe sparen”

Lees meer over Banken geven toe: “Slim investeren in je huis is het nieuwe sparen”

Actie: Jouw winter wordt een zomers feestje

Krijg vanaf 14 november t.e.m. 3 december de motor gratis* bij onze voorzetrolluiken en garagepoorten

Lees meer over Actie: Jouw winter wordt een zomers feestje
Terug naar het nieuwsoverzicht