Winsol wave

Hoe warmteverlies van je huis voorkomen?

Goed geïsoleerde ramen doen meer dan alleen het geluid van buiten tegenhouden, ze houden ook de warmte binnen. Door te kiezen voor dubbel glas bespaar je veel energie en daarmee en hoop geld!

Dubbel glas

Dubbel glas heeft een aantal duidelijke voordelen. Zo houdt het de temperatuur in huis constanter, wat voor meer comfort zorgt. Daarnaast is er minder tocht, waardoor je minder hoeft te stoken. Hierdoor is dubbel glas een investering die zich in geen tijd terugbetaalt. Combineer je dubbel glas met het superisolerend Enera+ PVC schrijnwerk, dan voldoe je nu al aan de strengere energienormering en kan je nog meer besparen.

Enera+

Enera+ is een baanbrekend PVC profiel op vlak van isolatie en energiebesparing dat nu al voldoet aan de BEN-normering, of de Bijna Energieneutraal-normering. Hieronder vallen gebouwen die weinig energie verbruiken, en de energie die nodig is uit groene energiebronnen halen. Bouwen volgens de BEN-principes zal vanaf 2021 de standaard worden voor nieuwbouwwoningen in Vlaanderen, en zelfs in heel Europa. Lees meer over de BEN-normering.

 

isolatie van uw ramen

Voordelen van Enera+

Dankzij het 5-kamerprofiel met Thermacore technologie levert Enera+ uitstekende thermische en akoestische prestaties. Enera+ behaalt een gemiddelde Uw-waarde van passiefbouw, namelijk 0,8 W/m²K. Enera+ met dubbele beglazing is uitermate geschikt voor de nieuwe E50 normering en mits toepassing van performantere beglazing voor alle strengere gekende normeringen die zullen volgen tot 2020.

Nog niet overtuigd? Enera+ heeft ook een aantal technische troeven:

  • Beste energieprestatie per kilo profiel en mm inbouwdiepte.
  • Uniek performant MD systeem dat zorgt voor extra afsluiting tegen koude, wind en water.
  • Uitermate geschikt voor passiefbouw, maar ook voor renovatie.
  • Triple beglazing tot glasdiktes van 55mm mogelijk
  • Slanke inbouwdiepte profiel: 70mm
  • Efficiënt en makkelijk hanteerbaar door licht gewicht
  • 100% recycleerbaar
  • Uitgebreid kleurenpallet

In combinatie met een performantere beglazing behaalt Enera+² zelfs Uw-waardes van 0,65 W/m²K*. Het systeem is daarmee uitermate geschikt voor passieve huizen en energieneutrale woningen.

Wil je meer informatie over Enera+, dan kan je terecht bij de Winsol expert in jouw buurt. Vraag vrijblijvend advies en laat je inspireren door ons uitgebreid pakket aan kleuren. Winsol biedt trouwens veel meer aan dan PVC schrijnwerk. Ontdek ook ons uitgebreid assortiment aluminium ramen en deuren, rolluiken, poorten, zonweringen, terrasoverkappingen en raamdecoratie. Een totaalpakket aan energiebesparende producten die bovendien kwaliteit, design en innovatie uitstralen.

Recent nieuws

16de editie bouw&reno

16de editie bouw&reno
Dé bouw- en renovatiebeurs
Antwerp Expo, 13-21 januari 2018

Winsol: stand 4317, Hal 4

Lees meer over 16de editie bouw&reno

Op zoek naar nieuwe ramen? Winsol geeft je professioneel advies op maat!

Long read: Op zoek naar nieuwe ramen? Winsol geeft je professioneel advies op maat!

Lees meer over Op zoek naar nieuwe ramen? Winsol geeft je professioneel advies op maat!

Winsol en de SuperPrestige trotseren samen de weergoden

Sportief nieuws bij Winsol:
Winsol en de SuperPrestige trotseren samen de weergoden

Lees meer over Winsol en de SuperPrestige trotseren samen de weergoden
Terug naar het nieuwsoverzicht