Winsol blijft je vanop veilige afstand helpen en adviseren

Alle Winsol showrooms zijn gesloten omwille van de COVID-19 maatregelen. Wij helpen je tijdens deze periode met plezier vanop afstand: telefonisch, via mail of via chatapps.

Heb je een vraag? Bel of mail het verkooppunt in je buurt.

Onze adviseurs blijven online of via telefoon bereikbaar

Ondanks de sluiting van de showrooms blijven onze medewerkers voor je klaarstaan vanuit hun eigen woning. 

  • Je online offerteaanvraag wordt zo snel mogelijk behandeld. Vraag hier een offerte aan.
  • Onze adviseurs bellen je op en bezorgen je telefonisch en digitaal zoveel mogelijk informatie op maat. Ook de offerte wordt vanop afstand gemaakt.
  • We gebruiken ook WhatsApp en Microsoft Teams om efficiënt te blijven communiceren en offertes te bespreken.
  • Een thuisbezoek kan, eventueel in openlucht. Dit gebeurt altijd na telefonisch contact met een van onze adviseurs. We respecteren hiervoor de hygiënerichtlijnen en afstand van elkaar.

Via deze regeling kunnen we je toch verder helpen op een persoonlijke én veilige manier. Stay safe, stay healthy!

Bezoek onze showroom virtueel!

Onze showrooms zijn gesloten, maar je kan ze wel nog virtueel bezoeken om onze producten te zien.

Klik hieronder op de knop rechtsboven om het volledige scherm te openen en aan de virtuele tour te beginnen. Ontdek onze producten alsof je zelf rondloopt in de showroom.

Heb je vragen? Bel of mail ons en we beantwoorden je vragen vanop veilige afstand. Bekijk alle verkooppunten.

Wat met de opmeting?

Om een offerte op te maken hebben onze adviseurs natuurlijk de afmetingen nodig. Geen nood, we begeleiden je bij het opmeten van bv. de dagmaat van je ramen. Op basis hiervan wordt de offerte gemaakt. Daarna contacteren we je opnieuw om de gemaakte offerte te bespreken. Dan kan via Whatsapp, Facebook Messenger, telefonisch,...

Ga je akkoord met de opgestelde offerte? Je kan deze bevestigen via e-mail met referentie naar het offertenummer of ons een foto van de ondertekende bestelbon doorsturen.

Na goedkeuring van de offerte vindt de definitieve opmeting plaats zodat we je bestelling in productie kunnen steken. De opmeting gebeurt steeds vanop een veilige afstand van elkaar en de hygiënische maatregelen worden strikt nageleefd.

Onze productie-eenheden zijn actief; je bestelling loopt dus geen vertraging op.

Installaties van Winsol producten gaan door

En wat met de geplande installatie van jouw Winsol producten? Die gaat door, maar natuurlijk nog altijd met de nodige voorzorgs- en hygienemaatregelen. Onze plaatsers zijn goed op de hoogte van de maatregelen en werken altijd op een veilige manier. Zowel voor jou als voor het team!

Winsol ramen
Was je handen met water en zeep

Recent nieuws

Hittegolf thermometer zomer

Meer hittegolven? Zonwering zorgt voor verkoeling

Het wordt ’s zomers steeds warmer. Ook in ons huis! Zonwering wordt dus belangrijker dan ooit voor een comfortabele binnentemperatuur.

Hoe kan Winsol helpen

Eerbetoon aan Bjorg Lambrecht: ‘Ik had een droom’

Op 5 augustus 2019 sloeg het noodlot toe en verongelukte wielrenner Bjorg Lambrecht, zoon van één van onze collega's. Om hem te eren verschijnt binnenkort zijn biografie 'Ik had een droom'.

Meer lezen
Winsol Showroom Advies

Bij Winsol is het elke dag Batibouw ... in de showroom

Batibouw kun je gerust de hoogmis noemen voor bouwers en renoveerders die op zoek zijn naar advies en inspiratie. In 2020 kiest Winsol voor een andere aanpak: alle mogelijk tips voor (ver)bouwers in de showroom in je buurt. Zo bezoek je Batibouw het hele jaar door!

Inspiratie & Advies in de showroom
Terug naar het nieuwsoverzicht