Winsol blijft je vanop veilige afstand helpen en adviseren

Alle Winsol showrooms zijn gesloten omwille van de COVID-19 maatregelen. Wij blijven je wel telefonisch en online zo goed mogelijk van dienst.

Heb je een vraag? Bel of mail het verkooppunt in je buurt.

Onze adviseurs blijven online of via telefoon bereikbaar

Ondanks de sluiting van de showrooms blijven onze medewerkers voor je klaarstaan vanuit hun eigen woning. 

  • Je online offerteaanvraag wordt binnen de 24u behandeld. Vraag hier een offerte aan.
  • Onze adviseurs bellen je op en bezorgen je telefonisch en digitaal zoveel mogelijk informatie op maat. Ook de offerte wordt vanop afstand gemaakt.
  • We gebruiken ook WhatsApp, Facetime, Google meeting, Skype en andere toegankelijke platformen om efficiënt te blijven communiceren en offertes te bespreken.
  • Een thuisbezoek kan, eventueel in openlucht. We respecteren hiervoor de hygiënerichtlijnen.

Via deze regeling kunnen we je toch verder helpen op een persoonlijke én veilige manier.

Bezoek onze showroom virtueel!

Onze showrooms zijn gesloten, maar je kan ze wel nog virtueel bezoeken om onze producten te zien.

Klik hieronder op de knop rechtsboven om het volledige scherm te openen en aan de virtuele tour te beginnen. Ontdek onze producten alsof je zelf rondloopt in de showroom.

Heb je vragen? Bel of mail ons en we beantwoorden je vragen vanop veilige afstand. Bekijk alle verkooppunten.

Wat met de opmeting?

Om een offerte op te maken hebben onze adviseurs natuurlijk de afmetingen nodig. Geen nood, we begeleiden je bij het opmeten van bv. de dagmaat van je ramen. Op basis hiervan wordt de offerte gemaakt. Daarna contacteren we je opnieuw om de gemaakte offerte te bespreken. Dan kan via Whatsapp, Facebook Messenger, telefonisch,...

Ga je akkoord met de opgestelde offerte? Je kan deze bevestigen via e-mail met referentie naar het offertenummer of ons een foto van de ondertekende bestelbon doorsturen.

Na goedkeuring van de offerte vindt de definitieve opmeting plaats zodat we je bestelling in productie kunnen steken. De opmeting gebeurt steeds vanop een veilige afstand van elkaar en de hygiënische maatregelen worden strikt nageleefd.

Onze productie-eenheden zijn actief; je bestelling loopt dus geen vertraging op.

Lenteacties verlengd t.e.m. 30/04

Omwille van de genomen maatregelen hebben we beslist om onze lenteacties op schrijnwerk en zonwering te verlengen tot eind april. Vraag via de link hieronder jouw persoonlijke offerte aan en profiteer van de kortingen en acties.

> Profiteer van de lenteacties.

Was je handen met water en zeep

Recent nieuws

Eerbetoon aan Bjorg Lambrecht: ‘Ik had een droom’

Op 5 augustus 2019 sloeg het noodlot toe en verongelukte wielrenner Bjorg Lambrecht, zoon van één van onze collega's. Om hem te eren verschijnt binnenkort zijn biografie 'Ik had een droom'.

Meer lezen
Winsol Showroom Advies

Bij Winsol is het elke dag Batibouw ... in de showroom

Batibouw kun je gerust de hoogmis noemen voor bouwers en renoveerders die op zoek zijn naar advies en inspiratie. In 2020 kiest Winsol voor een andere aanpak: alle mogelijk tips voor (ver)bouwers in de showroom in je buurt. Zo bezoek je Batibouw het hele jaar door!

Inspiratie & Advies in de showroom
Inbraakvertragende voordeur in aluminium

4 manieren voor een veilige thuis

Thuis wil je je veilig voelen en inbrekers op afstand houden. De juiste ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten kunnen je daarbij helpen.

Alles voor een veilige thuis!
Terug naar het nieuwsoverzicht