Junior orderverwerker buitenschrijnwerk met potentieel - Izegem (Doorgroeifunctie)

De Winsol Group, met hoofdzetel in Izegem, is een sterk groeiende onderneming. Al meer dan 140 jaar zijn wij actief in aluminium en PVC-schrijnwerk, rolluiken, sectionale poorten, zonwering en balustrades. Dit vanuit het idee: “Winsol maakt je woning compleet”. Vanuit diverse productievestigingen in België en Frankrijk zorgen een 450-tal medewerkers er voor dat elke klant een product op maat wordt voorgesteld. Winsol kenmerkt zich door een hoge graad van kwaliteit en duurzaamheid, betrouwbaarheid en service.

Om onze groei te verzekeren zijn wij op zoek naar een junior orderverwerker Aluminium en PVC-schrijnwerk (m/v) met potentieel om door te groeien binnen de organisatie naar een leidinggevende functie:

Functie

Als orderverwerker ben je verantwoordelijk voor de tijdige verwerking van de verschillende dossiers op technisch en administratief vlak, ter voorbereiding van de productie.  De productieorders komen binnen via volgende instromen: Projecten, B2B (dealer, schrijnwerker, voortverkoper) en B2C (particuliere markt)

Taken

  • Je maakt de bestellingen op naar de verschillende leveranciers en houdt hierbij rekening met de vooropgestelde leveringstermijnen. 
  • Je bereidt het dossier voor in een directe productietaal.
  • Je hebt contacten met de klanten/medewerkers voor het bieden van technische ondersteuning. 
  • Je bereidt het dossier voor ter administratie en facturatie.

Profiel 

Opleiding/ervaring :

Van opleiding ben je Industrieel Ingenieur Bouwkunde of Bachelor Bouwkunde of Houttechnologie.

Talen:

Nederlands. Operationele kenis van het Frans en Engels is een pluspunt.

Vaardigheden :

  • Je kan nauwkeurig werken en je hebt grote verantwoordelijkheidszin.
  • Je bent klantgericht en draagt kwaliteit hoog in het vaandel.
  • Je bent een ondernemer en een trekker in veranderingsprocessen.
  • Je kan gericht communiceren met collega's/klanten

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar respect, gedrevenheid, klantgerichtheid en fierheid bovenaan de Winsol-waarden staan. Winsol kenmerkt zich door een open bedrijfscultuur en korte communicatielijnen. Je krijgt een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in deze functie, waar je de kans krijgt uzelf te ontwikkelen. Er zijn onder andere doorgroeimogelijkheden voorzien naar leidinggevende functies in productie, naar projectleiding of calculatie en dit naargelang de eigen interesses. Er is een aantrekkelijk salarispakket voorzien dat in verhouding staat tot uw profiel en ervaring.

Je contactpersoon voor deze job

Michèle Demortier
HR Manager

Winsol nv/sa

Tel: +32 (0)51 33 18 11
Fax: +32 (0)51 33 19 92
E-mail: michele.demortier@winsol.eu

Orderverwerker
young potential
Izegem

Bekijk meer vacatures

Als R&D medewerker ben je in eerste instantie verantwoordelijk voor het doorvoeren van updates aan bestaande modellen, en het up to date brengen van bestaande technische documenten. Na deze inloop- en opleidingsperiode zal je ook meewerken aan nieuwe ontwikkelingen. Eerst in teamverband en later als volleerd projectingenieur.

Productontwikkeling
R&D
Aalter
Zonwering

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het volledig verloop van jouw projecten, zodat je steeds het resultaat ziet van jouw inspanningen. Je bent ook het aanspreekpunt voor de klanten.

Projectleider
Ardooie

Voorraadoptimalisaties, OTIF, aankoop en Supply Chain Workflows klinken jou als muziek in de oren?

Supply Chain Manager