HR Manager gezocht!

 

Het wordt een zeldzaamheid, een op en top Belgisch bedrijf met meer dan 140 jaar op de teller. Een 400-tal medewerkers (arbeiders + bedienden) kunnen rekenen op een grote werkzekerheid. Dit alles vertaalt zich in een massa ervaring die via mentorship en opleidingen wordt overgedragen aan starters. Daarom is Winsol dan ook trendsetter binnen de productie van ramen, deuren, poorten, zonwering en balustrades.

Winsol is door haar verscheidenheid aan kwalitatieve producten en de inzet van haar gemotiveerd team een winstgevend bedrijf. De spreiding over heel het land en ook daar buiten, haar verscheidenheid aan functies binnen de productie, ondersteunende diensten en verkoop, maakt van Winsol een bedrijf waar je kan bouwen aan je toekomst en je kennis kan verruimen. En dit alles samen met toffe collega’s!

 
Momenteel zoeken we voor de Winsol Group een HR Manager (M/V):


 

 

Je functie ziet er als volgt uit:

Als HR Manager bent u verantwoordelijk voor de opmaak en uitvoering van het HR-beleid. Dit behelst het loonbeleid, werving en selectie, opleiding en vorming, het potentieelbeheer en stel je ook cao’s en policies op. Ook heb je een trekkersrol bij het organiseren van de evolutiegesprekken, het uitwerken en opvolgen van een motiverend beloningssysteem,  vervul je een belangrijke rol binnen het sociaal overleg en werk je mee aan het creëren van een positieve werkomgeving. Je bepaalt samen met de business unit manager/plantmanager de strategie op vlak van HR op hun entiteiten. Je biedt ook ondersteuning bij de invoering van deze HR-strategieën. Je houdt ook toezicht op het HR- budget en organiseert samen met het team de HR-events. Je biedt ondersteuning aan de HR Officers bij de payroll, on- en offboarding. Je rapporteert aan de CEO van de group.

Wie zoeken wij:

  • Je beschikt over een masterdiploma en hebt minimum 5 jaar ervaring binnen HR. Bij voorkeur ervaring in een productieomgeving (zowel arbeiders als bedienden).
  • Heb je ervaring met het werken met uitzendkrachten en planning dan is dit een extra troef!
  • Je beschikt over een goede kennis van de sociale wetgeving, en je hebt ervaring met sociaal overleg.
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Frans.
  • Je bent mensgericht, maar ook resultaatgedreven.
  • Iemand die positivisme uitstraalt, en heel goed kan communiceren.
  • Kortom iemand met “goesting”, met drive, iemand die de uitdaging aangaat en die samen met ons wil groeien!

Wat hebben wij te bieden:

  • Je krijgt een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in deze uitdagende functie, waar je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen.
  • Je stuurt 3 direct reports aan
  • Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar respect, gedrevenheid, klantgerichtheid en fierheid bovenaan de Winsol-waarden staan.

Interesse?
Mail dan vandaag nog jouw cv en motivatie naar hr@winsol.eu met vermelding van functie.

 

HR Manager

Bekijk meer vacatures

Ben jij een durver? Ben jij die zelfstandige, ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Dan ben jij onze toekomstige topverkoper!

Particuliere verkoper
Zonwering
Terrasoverkappingen
Oost-Vlaanderen
West-Vlaandere

Ben jij een durver? Ben jij die zelfstandige, ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Dan ben jij onze toekomstige topverkoper!

Particuliere verkoper
Zonwering
Terrasoverkappingen
Antwerpen
Planner
Dossierbeheerder
Sint-Denijs-Westrem