Een hoofdcalculator die meer wil dan alleen rekenen!

Het wordt een zeldzaamheid, een op en top Belgisch bedrijf met 140 jaar op de teller. Een 400-tal medewerkers (arbeiders + bedienden) kunnen rekenen op een grote werkzekerheid. Dit alles vertaalt zich in een massa ervaring die via mentorship en opleidingen wordt overgedragen aan starters. Dit verklaart waarom Winsol trendsetter is binnen de productie van ramen, deuren, poorten, zonnewering en balustrades.

Winsol is door haar verscheidenheid aan kwalitatieve producten en de inzet van haar gemotiveerd team een winstgevend bedrijf. De spreiding over heel het land en ook daar buiten, haar verscheidenheid aan functies binnen de productie, ondersteunende diensten en verkoop, maakt van Winsol een bedrijf waar je kan bouwen aan je toekomst, je kennis verruimen en dit binnen een constructief team!

Wat verwachten we van u: 

 • Je geeft leiding aan het team van calculators.
 • Je volgt de kostprijsberekeningen nauwgezet op en controleert deze op haalbaarheid en technische kwaliteit.
 • Je bewaakt de calculatieplanning met oog voor optimalisatie van de orderportefeuille en aandacht voor de commerciële relaties van Winsol nv. Je werkt daarvoor nauw samen met de afdeling sales.
 • Met je calculators en de teams productie, operations en  IT bouw je onze calculatieplatformen verder uit met aandacht voor performantie en mee gericht op het verder faciliteren van nacalculatie en budgetopvolging.
 • Je rapporteert aan de directeur projecten.

Wie zoeken wij:

 • Je hebt een hoger diploma in een bouwkundige richting aangevuld met de nodige ervaring als calculator in de bouwsector. Of je bent een rekenwonder met bouwkundige affiniteit!
 • Je beschikt over een grote zelfstandigheid, en zin voor verantwoordelijkheid.
 • Je hebt de nodige people-skills om je team op een motiverende manier te sturen.
 • Je blijft altijd rustig, houdt van een analytische aanpak en werkt graag samen met verschillende afdelingen.
 • Kortom “goesting”, met drive, iemand die de uitdaging aangaat en die samen met ons wil groeien!

Wat hebben wij te bieden:

 • Je krijgt een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in deze uitdagende functie, waar je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen.
 • Je komt terecht in een dynamisch bedrijf waar respect, gedrevenheid, klantgerichtheid en fierheid bovenaan de Winsol-waarden staan
 • Je kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangepast aan de functie, je ervaring en je potentieel.

Interesse?

Mail dan vandaag nog jouw cv en motivatie naar hr@winsol.eu met vermelding van functie.

Hoofdcalculator
Izegem

Bekijk meer vacatures

Elektricien en op zoek naar een uitdagende en gevarieerde job? Winsol zoekt een elektricien voor de site in Izegem!

Elektricien
Izegem

Ben jij een durver? Ben jij die zelfstandige, ambitieuze persoon die wil scoren en groeien? Dan ben jij onze toekomstige topverkoper!

Particuliere verkoper
Buitenschrijnwerk
Antwerpen

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het volledig verloop van jouw projecten , zodat je steeds het resultaat ziet van uw inspanningen. Je bent ook het aanspreekpunt voor de klanten in je commerciële portefeuille.

Wij zoeken iemand met “goesting”, met drive, iemand die de uitdaging aangaat en die samen met ons wil groeien!

Projectleider
Ramen en deuren
Oostende