Ervaren, zelfstandige plaatsers - regio Brabant

Heb je ervaring met de plaatsing van ramen en deuren, rolluiken, zonwering en/of sectionale poorten, al dan niet van het merk Winsol? En ben je op zoek naar bijkomende opdrachten in regio Brabant?

Voor de professionele en verzorgde montage van ALU en PVC schrijnwerk, rolluiken, zonwering en/of sectionale poorten is Winsol Zaventem op zoek naar zelfstandige plaatsers met ervaring.

Je contactpersoon voor deze opdrachten:

Wim Rouwens

Verantwoordelijke Service B2C

T: +32 9 244 61 40

F: +32 92 44 61 49

M: +32 486 64 62 16

E-mail: wim.rouwens@winsol.eu

Plaatser
Monteur
Brabant

Bekijk meer vacatures

Als atelierverantwoordelijke ben je het kloppende hart van de organisatie, samen met het team (10-tal medewerkers) zorg je voor de nodige productie van aluminium balustrades. Hierbij hou je de kwaliteit, het rendement en de veiligheid nauw in de gaten.

Atelierverantwoordelijke
Aluminium balustraden
Ardooie

Als werfleider zorg je ervoor dat de werken voor wat betreft schrijnwerk en zonwering vakkundig worden uitgevoerd en de klanten tevreden zijn.

Werfleider
Particuliere werven schrijnwerk en zonwering
Antwerpen
Brabant

Heb je ervaring met de plaatsing van zonwering en eventueel van ramen en deuren, rolluiken en/of sectionale poorten, al dan niet van het merk Winsol? En ben je op zoek naar bijkomende opdrachten in regio Oost-en/of West-Vlaanderen?

Plaatser
Monteur
Zonwering
West-Vlaanderen
Oost-Vlaanderen