Ervaren, zelfstandige plaatsers - regio Antwerpen

Heb je ervaring met de plaatsing van ramen en deuren, rolluiken, zonwering en/of sectionale poorten, al dan niet van het merk Winsol? En ben je op zoek naar bijkomende opdrachten in regio Antwerpen?

Voor de professionele en verzorgde montage van ALU en PVC schrijnwerk, rolluiken, zonwering en/of sectionale poorten is Winsol Aartselaar op zoek naar zelfstandige plaatsers met ervaring.

Je contactpersoon voor deze opdrachten:

Wim Rouwens

Verantwoordelijke Service B2C

T: +32 9 244 61 40

F: +32 92 44 61 49

M: +32 486 64 62 16

E-mail: wim.rouwens@winsol.eu

Plaatser
Monteur
Antwerpen

Bekijk meer vacatures

Als export manager ben je verantwoordelijk voor het commercialiseren van ons aanbod in de omringende landen. Dankzij een goede marktkennis en een gedreven instelling creëer je een toegevoegde waarde, lever je een persoonlijk bijdrage aan de business targets en werk je continue aan het opbouwen van nieuwe export klantenrelaties.

Export Manager
Zonwering
Aalter

Als Marketing Manager bij Winsol ben je verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling, de coördinatie en de uitvoering van het marketingbeleid.

Marketing Manager

Als showroomverkoper ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de klanten in de toonzaal en een correcte opvolging van de dossiers voortvloeiend uit de klantenbezoeken. Je ondersteunt ook de collega's verkopers bij het calculeren en afwerken van de dossiers.

Toonzaaladviseur
Showroomverkoper
Leuven