Eerbetoon aan Bjorg Lambrecht: ‘Ik had een droom’

Op 5 augustus 2019 sloeg het noodlot toe. Het leven van één van onze collega’s veranderde voorgoed. Haar zoon Bjorg Lambrecht, een veelbelovende jonge wielrenner, verongelukte tijdens de Ronde van Polen.

Bjorg had 1 droom en dat was wielrenner worden. Hij bulkte van het talent, was een uitstekende klimmer en reeg dan ook de overwinningen bij de beloften aan elkaar (winnaar Luik-Bastenaken-Luik, Vredeskoers en zilver op het WK 2018). Bij de profs wist hij ereplaatsen te bemachtigen in moeilijke wedstrijden (Amstel Gold Race, Waalse en Brabantse Pijl).

Ook zijn trouwe fans in de supportersclub ‘The Matchbox’ Bjorg Lambrecht willen hem niet vergeten. Daarom wordt er in zijn geboortedorp Knesselare de Memorial Bjorg Lambrecht georganiseerd. Om Bjorg te eren, maar tegelijkertijd om nieuw aanstormend talent met dezelfde droom, kansen te geven.

Steun de supportersclub en de familie Lambrecht

Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan via ‘Ik had een droom’, de in memoriam biografie van Bjorg met pakkende interviews van mensen die hem kenden en sprekende foto’s (geschreven door Yves Brokken en Raf Willems). De opbrengst gaat volledig naar de Memorial Bjorg Lambrecht.

‘Ik had een droom’ is vanaf nu verkrijgbaar via bol.com en de Standaard Boekhandel en kost € 40.

Foto genomen door Anneke Kestelijn.

Bjorg Lambrecht - foto Anneke Kestelijn

Recent nieuws

pvc vs aluminium ramen en deuren welke kiezen

PVC of aluminium ramen? Welk materiaal kiezen?

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Dan duurt het niet lang voor je je de vraag stelt: kies ik voor aluminium of pvc profielen? Bij Winsol helpen we je alvast bij de keuze!

PVC of Aluminium? Winsol maakt kiezen makkelijk!
Winsol SolarFix voorzetscreen vs. SolarBox voorzetrolluiken

Screens of rolluiken – Welke voorzet zonwering voor je bestaande ramen?

Wat is het verschil tussen voorzet screens en rolluiken als zonwering? Wanneer kies je voor SolarBox rolluiken en wanneer passen SolarFix screens beter bij jou?

We helpen je op weg!
webinar Batibouw isolatienormen

Webinar isolatienormen 2021 - Batibouw virtueel

Aan welke isolatienormen moet je renovatiewoning of nieuwbouw anno 2021 voldoen? Dat kom je allemaal te weten tijdens de gratis webinar 'Klaar voor de isolatienormen van 2021?' van Winsol.

Meer lezen
Terug naar het nieuwsoverzicht