Eerbetoon aan Bjorg Lambrecht: ‘Ik had een droom’

Op 5 augustus 2019 sloeg het noodlot toe. Het leven van één van onze collega’s veranderde voorgoed. Haar zoon Bjorg Lambrecht, een veelbelovende jonge wielrenner, verongelukte tijdens de Ronde van Polen.

Bjorg had 1 droom en dat was wielrenner worden. Hij bulkte van het talent, was een uitstekende klimmer en reeg dan ook de overwinningen bij de beloften aan elkaar (winnaar Luik-Bastenaken-Luik, Vredeskoers en zilver op het WK 2018). Bij de profs wist hij ereplaatsen te bemachtigen in moeilijke wedstrijden (Amstel Gold Race, Waalse en Brabantse Pijl).

Ook zijn trouwe fans in de supportersclub ‘The Matchbox’ Bjorg Lambrecht willen hem niet vergeten. Daarom wordt er in zijn geboortedorp Knesselare de Memorial Bjorg Lambrecht georganiseerd. Om Bjorg te eren, maar tegelijkertijd om nieuw aanstormend talent met dezelfde droom, kansen te geven.

Steun de supportersclub en de familie Lambrecht

Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan via ‘Ik had een droom’, de in memoriam biografie van Bjorg met pakkende interviews van mensen die hem kenden en sprekende foto’s (geschreven door Yves Brokken en Raf Willems). De opbrengst gaat volledig naar de Memorial Bjorg Lambrecht.

‘Ik had een droom’ verschijnt binnenkort, maar je kan jouw exemplaar nu al bestellen. Dat doe je als volgt:

  • Stort € 35 op de rekening van Willems Uitgevers BE 08 9731 7059 1813 met vermelding ‘Bjorg’ en je e-mailadres (zet een spatie i.p.v. de @).
  • Jouw exemplaar ligt klaar tijdens de boeklancering in Knesselare. Je wordt via mail op de hoogte gehouden waar en wanneer je je boek kan ophalen.
  • Als je het boek liever via de post ontvangt, stort je € 40 op bovenstaande rekening.

In ruil voor je steun wordt je naam vermeld in het boek.

Foto genomen door Anneke Kestelijn.

Bjorg Lambrecht - foto Anneke Kestelijn

Recent nieuws

Winsol Showroom Advies

Bij Winsol is het elke dag Batibouw ... in de showroom

Batibouw kun je gerust de hoogmis noemen voor bouwers en renoveerders die op zoek zijn naar advies en inspiratie. In 2020 kiest Winsol voor een andere aanpak: alle mogelijk tips voor (ver)bouwers in de showroom in je buurt. Zo bezoek je Batibouw het hele jaar door!

Inspiratie & Advies in de showroom
Inbraakvertragende voordeur in aluminium

4 manieren voor een veilige thuis

Thuis wil je je veilig voelen en inbrekers op afstand houden. De juiste ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten kunnen je daarbij helpen.

Alles voor een veilige thuis!
Winsol aluminium raam Allura

6 voordelen van nieuwe ramen en deuren

Nieuwe ramen en deuren nemen een grote hap uit je budget. Toch brengt het vervangen van je oude en versleten ramen een aantal voordelen met zich mee. Vooral op lange termijn!

Waarom kiezen voor nieuwe ramen en deuren?
Terug naar het nieuwsoverzicht