Eerbetoon aan Bjorg Lambrecht: ‘Ik had een droom’

Op 5 augustus 2019 sloeg het noodlot toe. Het leven van één van onze collega’s veranderde voorgoed. Haar zoon Bjorg Lambrecht, een veelbelovende jonge wielrenner, verongelukte tijdens de Ronde van Polen.

Bjorg had 1 droom en dat was wielrenner worden. Hij bulkte van het talent, was een uitstekende klimmer en reeg dan ook de overwinningen bij de beloften aan elkaar (winnaar Luik-Bastenaken-Luik, Vredeskoers en zilver op het WK 2018). Bij de profs wist hij ereplaatsen te bemachtigen in moeilijke wedstrijden (Amstel Gold Race, Waalse en Brabantse Pijl).

Ook zijn trouwe fans in de supportersclub ‘The Matchbox’ Bjorg Lambrecht willen hem niet vergeten. Daarom wordt er in zijn geboortedorp Knesselare de Memorial Bjorg Lambrecht georganiseerd. Om Bjorg te eren, maar tegelijkertijd om nieuw aanstormend talent met dezelfde droom, kansen te geven.

Steun de supportersclub en de familie Lambrecht

Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan via ‘Ik had een droom’, de in memoriam biografie van Bjorg met pakkende interviews van mensen die hem kenden en sprekende foto’s (geschreven door Yves Brokken en Raf Willems). De opbrengst gaat volledig naar de Memorial Bjorg Lambrecht.

‘Ik had een droom’ is vanaf nu verkrijgbaar via bol.com en de Standaard Boekhandel en kost € 40.

Foto genomen door Anneke Kestelijn.

Bjorg Lambrecht - foto Anneke Kestelijn

Recent nieuws

webinar Batibouw isolatienormen

Webinar isolatienormen 2021 - Batibouw virtueel

Aan welke isolatienormen moet je renovatiewoning of nieuwbouw anno 2021 voldoen? Dat kom je allemaal te weten tijdens de gratis webinar 'Klaar voor de isolatienormen van 2021?' van Winsol.

Meer lezen
Winsol Lumisol luifel terras aan zwembad

5 redenen om een Winsol zonneluifel te kiezen

De ideale luifel of zonnescherm kiezen. Niet makkelijk, maar we helpen je graag via deze blog!

Ontdek waarom!
grote aluminium ramen met slanke profielen

3 schrijnwerkupdates voor designliefhebbers

Binnenkort is het opnieuw Batibouw, de hoogmis om je te laten informeren én inspireren op het vlak van bouwen en renoveren. Winsol begint daar graag nu al mee. Maak kennis met onze 3 design-updates aan het bestaande ramen en deuren gamma!

Ontdek de 3 updates
Terug naar het nieuwsoverzicht