Detail pvc deur met kleinhoutverdelingen
Dubbele pvc deur met kleinhoutverdelingen
pvc deur met kleinhouten
Winsol wave

PVC Deuren

Bij Winsol heb je de keuze tussen aluminium deuren of pvc deuren. Twijfel je tussen aluminium of pvc? Contacteer dan volledig vrijblijvend onze experts, zij geven je graag meer uitleg en helpen je bij het maken van een goede keuze.

Een pvc voordeur voor elke stijl en budget

Een pvc voordeur is budgetvriendelijk zonder dat je hoeft in te boeten op het design ervan. Wil je een buitendeur met glas en kleinhouten, volledig beglaasd of een stijlvol paneel met Retrolux afwerking? Kom de deurpanelen ontdekken in een Winsol showroom in je buurt. We adviseren je graag bij je keuze.

Ontdek de meest populaire Winsol inleg- en opdekdeurpanelen in de brochure hieronder.

Isolerende buitendeuren in pvc

Pvc is van nature een isolerend materiaal. Een pvc voordeur is dan ook een goeie keuze als je samen met je isolerende pvc ramen met dubbel of 3-dubbel glas de huidige bouwnormen wil behalen.

Wil je meer weten over de huidige isolatienormen en hoe de juiste profielen en beglazing je kan helpen om deze normen te behalen? Ontdek het in onze gratis Batibouw webinar.

Winsol pvc deuren: inbraakvertragend en veilig

De voordeur of een buitendeur aan de zij- of achterkant van het huis is de belangrijkste toegangspoort tot je woning. Winsol voor- en buitendeuren in pvc zijn ultrasterk en inbraakvertragend door de vele sluitpunten en inbraakvertragende scharnieren. Lees meer over het security pack waar elke Winsol voordeur standaard mee uitgerust is.

Pvc buitendeuren met perfecte kleurmatch

Wist je dat wij alle pvc ramen en deuren lakken in onze eigen lakkerij in Izegem? Hierdoor zijn we 100 % zeker dat de tint van je pvc voordeur perfect matcht met je pvc ramen. Naast lak kan je ook kiezen voor folie met houtnerfdesign of korrelstructuur (populair) of  een in de massa gekleurde pvc buitendeur (wit of crème).

Winsol in je buurt

Wil je onze pvc voordeuren ook even in het echt bekijken en voelen? Dat kan! Breng een bezoekje aan de Winsol-showroom in je buurt. Onze adviseurs tonen je graag de populairste pvc deuren en helpen je bij je keuze. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor isolerende garagepoorten en rolluiken op maat, zoals de SolarBox voorzetrolluiken op zonne-energie.

Zoek je een oplossing om het binnen koel te houden tijdens warme dagen? Winsol gezipte screens zijn wat je zoekt. Of geniet meer op je terras in de schaduw onder een luifel of terrasoverkapping.

pvc voordeur
Detail deurkruk in pvc
Detail beslag pvc deur
Winsol pvc buitendeur met kleinhouten
Pvc deur met kleinhouten
Dubbele pvc deur met kleinhouten