Deuren Leuven

Afhankelijk van de look van je huis zal je een voordeur kiezen in pvc of in aluminium. Beide hebben hun eigen kenmerken en voordelen. Weet je niet welke te kiezen? Laat je hieronder informeren.

pvc deur

Pvc deuren Leuven

Deuren in pvc hebben over het algemeen een betere isolatiewaarde dan aluminium deuren. Zowel de thermische isolatie als de akoestische isolatie zijn beter bij pvc dan bij aluminium. Bovendien is de kostprijs van pvc deuren ook iets voordeliger.
Ben je meer fan van houten deuren? Geen probleem. Dankzij het pvc schrijnwerk van Winsol kunnen we de warme uitstraling van houten deuren nabootsen maar geniet je nog steeds van de voordelen van deuren in pvc.

Interesse in pvc deuren? Lees hier meer.

aluminium deur

Aluminium deuren Leuven

Waarom dan toch een aluminium deur boven een deur in pvc verkiezen? Aluminium staat gekend voor zijn sterke kwaliteit en stevigheid, maar is daarnaast ook heel licht. Bovendien ziet aluminium er ook duurzamer en chiquer uit dan een deur gemaakt uit pvc.

Interesse in aluminium deuren? Lees hier meer.

Kwaliteit van onze deuren

Winsol bouwt al 140 jaar de nodige know-how op en biedt haar klanten de garantie van 100% Belgische productie en het gebruik van de nieuwste technologieën beschikbaar in de sector. We maken steeds gebruik van de meeste kwalitatieve producten en garanderen innovatieve productietechnieken om onze deuren te perfectioneren en tegelijkertijd de kwaliteit van je woning te verbeteren.

1 totaal pakket

Dankzij de one-stop-shop van Winsol hoef je je niet langer zorgen te maken over afwijkende kleuren, kwaliteit, levertijden, … wanneer je gebruik maakt van verschillende leveranciers.
Bij Winsol kan je naast deuren ook terecht voor ramen, raamdecoratie, rolluiken, zonwering, terrasoverkappingen en garagepoorten.
 Hierdoor biedt Winsol haar klanten een totaaloplossing waardoor je woning er perfect als één geheel zal uitzien.

Deuren in Leuven

Zoek je nieuwe deuren en woon je in de buurt van Leuven? Dan kan je terecht bij de Winsol showroom in Leuven voor al je vragen rond onze deuren en andere producten. Ga eens kijken naar onze verkooppunten pagina voor alle contactinfo en openingsuren.

Ramen in Leuven

Ook op zoek naar ramen in Leuven? Geen probleem. Winsol zorgt voor een uniform geheel bij je woning. Meer weten over pvc ramen of aluminium ramen of heb je nog een andere vraag rond ramen of wil je een offerte op maat? Kom zeker langs in onze showroom in Leuven, bel of stuur ons een e-mail en we helpen je zo snel mogelijk verder.