Deuren Hasselt

Of je nu interesse hebt in deuren in pvc of in aluminium deuren? Winsol heeft voor beide materialen een groot aanbod deuren. Kom hieronder meer te weten over de voordelen van elk materiaal of kom een langs eens langs in een Winsol showroom voor meer informatie.

pvc deur

Pvc deuren Hasselt

Als je wil besparen op je energiefactuur zijn pvc deuren, dankzij hun ideale thermische en akoestische isolatie, een zeer goede optie. Pvc is beschikbaar in veel verschillende kleuren om je huis de perfecte uitstraling te geven. Ook wie op zoek is naar een deur in retro uitvoering zit goed met pvc. We kunnen de uitstraling van hout namelijk nabootsen in ons pvc schrijnwerk, zodat je kan genieten van de warme uitstraling van hout zonder te moeten inboeten op kwaliteit en duurzaamheid.

Kom hier meer te weten of pvc deuren.

aluminium deur

Aluminium deuren Hasselt

Ben je toch op zoek naar een strakker en stijlvoller uitzicht voor je woning dan zijn deuren in aluminium een goed alternatief. Aluminium heeft een chiquere uitstraling en is een zeer licht maar  sterk materiaal dat de duurzaamheid en esthetische uitstraling van je woning ten goede komt.

Kom hier meer te weten over aluminium deuren.

Kwaliteit van onze deuren

Kwaliteit is het allerbelangrijkste bij Winsol en dat weerspiegelen we dagelijks in onze producten. Winsol staat reeds 140 jaar garant voor 100% Belgische productie en garandeert duurzame producten waar je lang van kan genieten, dankzij innovatieve productietechnieken en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen.

1 totaal pakket

Winsol maakt je woning compleet en doet je alle zorgen vergeten die vaak de kop opsteken bij het werken met verschillende leveranciers voor de afwerking van je huis, namelijk afwijkende kleuren, verschillende materialen, andere levertijden, enz. Ga langs bij Winsol en kies je ramen en deuren, garagepoorten, rolluiken, raamdecoratie, zonwering en terrasoverkappingen allen bij hetzelfde verkooppunt en wij garanderen een perfecte uitstraling van je woning.

Deuren in Hasselt

Kom langs in een Winsol showroom nabij Hasselt en bekijk al onze producten eens van dichtbij. We staan je steeds met veel plezier bij met informatie en helpen je met al je vragen over Winsol. Bekijk de verkooppunten om te weten waar en wanneer je er terecht kan.

Ramen in Hasselt

Zoek je ook ramen die bij je deuren passen? Kom langs bij een Winsol verkooppunt voor meer informatie rond pvc ramen en aluminium ramen. Je kan ons ook altijd telefonisch of via e-mail contacteren.