Deuren Brugge

Je voordeur bepaalt voor een groot deel de look van je gevel. Bij Winsol bieden we aluminium deuren en pvc deuren aan, elk type heeft zijn eigen karakteristieken en voordelen. Welke deur verkies jij?

pvc deur

Pvc deuren Brugge

Wanneer je kiest voor deuren in pvc kan je genieten van een betere termische en akoestische isolatie dan wanneer je keuze uitgaat naar aluminium deuren. De kostprijs van pvc ligt bovendien ook iets lager dan aluminium. Een bijkomend voordeel van pvc is dat het een uitstekend alternatief biedt voor houten schrijnwerk. We kunnen de uitstraling van houten ramen nabootsen in pvc waardoor we het warme gevoel van hout creëren en toch kunnen blijven genieten van de vele voordelen van deuren in pvc.

Klik hier om meer te ontdekken over pvc deuren.

aluminium deur

Aluminium deuren Brugge

Aluminium deuren hebben een duurdere uitstraling dan deuren vervaardigd uit pvc. Het is bovendien ook veel sterker en steviger maar tegelijkertijd ook een stuk lichter dan pvc. Dankzij de kwalitatieve materialen in onze aluminium producten garanderen we een lange levensduur.

Kwaliteit van onze deuren

Voor 100% Belgisch geproduceerde deuren moet je bij Winsol zijn. Wij bieden kwalitatief Belgisch vakmanschap aan en produceren onze deuren met de nieuwste technieken en technologieën binnen de sector.
Bij Winsol zijn we steeds op zoek naar innovatieve productietechnieken om onze deuren te perfectioneren en tegelijkertijd de levenskwaliteit van je woning te kunnen verbeteren.

1 totaal pakket

Een veel voorkomende frustratie bij het uitkiezen van ramen en deuren, terrasoverkappingen, rolluiken, zonwering en garagepoorten is het verschil in kleur wanneer dit allemaal bij aparte leveranciers wordt besteld, verschillende levertijden, afwijkende kwaliteit, enz.
Winsol is een one-stop-shop en biedt haar klanten totaaloplossingen aan die een uniforme uitstraling van de buitenkant van de woning garanderen.

Deuren in Brugge

Op  zoek naar deuren in Brugge? Dan moet je bij Winsol Premium Partner Ruysschaert zijn. Spring hier eens binnen voor informatie over alle Winsol producten. Contactinformatie en openingsuren kan je terugvinden op onze verkooppunten pagina.

Ramen Brugge

Naast nieuwe deuren ook nood aan nieuwe ramen in Brugge? Bekijk dan zeker ook onze bijpassende aluminium ramen of pvc ramen. Onze experts in Brugge helpen je graag verder bij het kiezen van de juiste ramen en deuren!