Deuren Antwerpen

Een voordeur staat centraal in elk huis en het kiezen van een voordeur die past bij de stijl van je huis is een belangrijke keuze. Winsol biedt pvc en aluminium deuren van hoogstaande kwaliteit aan. Welke verkies jij?

Pvc deuren Antwerpen

Waarom kiezen voor pvc deuren? De thermische isolatie waarde én de akoestische isolatie waarde zijn bij deuren in pvc iets beter dan bij aluminum deuren. Bovendien is pvc ook iets goedkoper vergeleken met de kostprijs van deuren in aluminium. Indien je liever een houten deur hebt, heeft ons pvc schrijnwerk de mogelijkheid om dezelfde warme uitstraling als van hout na te bootsen en bieden we je een deur in houtmotief met alle voordelen van een deur in pvc.

Hier vind je meer informatie over pvc deuren

Aluminium deuren Antwerpen

Aluminium is een zeer lichte maar tevens heel sterke en stevige materie. Een alu deur ziet er ook chiquer uit dan een deur gemaakt in pvc. De op maat gemaakte aluminium deuren van Winsol zijn vervaardigd uit duurzame en zeer kwalitatieve materialen die een lange levensduur garanderen.

Kwaliteit van onze deuren

Gedurende de 140 jaar dat Winsol reeds bestaat, gaan we steeds op zoek naar mogelijkheden om onze producten te blijven verbeteren en maken we dagelijks gebruik van de nieuwste technologieën, kwalitatieve producten en 100% Belgische productie.

1 totaal pakket

Ook op zoek naar ramen, rolluiken, zonwering, garagepoorten of terrasoverkappingenvoor je woning? Dan ben je bij Winsol zeker aan het juiste adres. 1 leverancier voor alle zaken die je woning nodig heeft.
Bij Winsol kan je zorgeloos op zoek gaan naar de perfecte uitstraling van je woning en hoef je je geen zorgen te maken over verschillende kleuren, leveranciers, levertijden, enz. Wij stemmen alle producten en kleuren op elkaar af zodat je woning één perfect geheel vormt. Een one-stop-shop die het je gemakkelijker maakt.

Deuren Antwerpen

Een keuze gemaakt tussen deuren in pvc of aluminium deuren? Winsol maakt de nieuwe deuren volledig op maat van je woning en je lokaal verkooppunt verzorgt de deskundige installatie ervan. Wie in de buurt van Antwerpen op zoek is naar aluminium of pvc schrijnwerk kan terecht bij de Winsol showroom in Sint-Niklaas, Aartselaar of Ekeren of bij onze lokale Premium Partners Mattheeusen en Zn. in Essen , ASBL in Lint of Stebo in Rijkevorsel.

Ramen in Antwerpen

Niet alleen deuren maar ook pvc ramen en aluminium ramen kan je bij Winsol in Antwerpen krijgen. We zorgen dat je gevel uniform lijkt met dezelfde ramen en deuren. Vraag naar meer informatie in ons verkooppunt of bij onze partners in Antwerpen of neem contact op met ons via e-mail en binnenkort heb je misschien wel nieuwe ramen in Antwerpen.