Pvc deur voorkant huis
Aluminium deur Allura
Een deur in een woning
Winsol wave

Deuren

Een voordeur is een must in ieder huis. Wij bieden aluminium deuren of pvc deuren aan. Elk type heeft zijn voordelen maar door de steeds evoluerende technologieën verkleint de grens tussen beide beetje per beetje.

Deuren in pvc

Zowel de thermische isolatie als akoestische isolatie waarde bij pvc deuren zijn iets beter dan bij aluminium. In vergelijking met aluminium is pvc ook iets goedkoper. Indien je graag een houten deur hebt, dan kunnen wij dezelfde warme uitstraling nabootsen met ons pvc schrijnwerk. Op die manier kan je genieten van een deur in houtmotief met de vele voordelen van een pvc deur.

Deuren in aluminium

Aluminium is een heel sterk en stevige materie die tegelijkertijd ook zeer licht is. Het oogt esthetischer en chiquer dan pvc. Ons aluminium schrijnwerk is altijd gemaakt uit de meest duurzame en kwalitatieve materialen die zorgen voor een heel lange levensduur.

Kwaliteit van onze deuren

Al onze producten zijn 100% Belgisch waarbij we steeds de meest kwalitatieve producten gebruiken. Winsol bestaat ondertussen 140 jaar en heeft heel wat ervaring bij het maken en plaatsen van deuren. We zijn ook steeds op zoek naar manieren om onze producten te verbeteren door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en materialen.

1 totaal pakket

Dankzij ons uitgebreid productaanbod hoef je slecht bij 1 leverancier alle zaken die je woning nodig heeft te bestellen. Ramen en deuren, rolluiken, zonwering, garagepoorten en terrasoverkappingen kan je bij ons kopen. Bij ons kunt u terecht voor de volledige uitstraling van je woning en hoef je je geen zorgen te maken over verschillende kleuren, leveranciers, levertijden enz. Wij maken van jouw woning één perfect geheel door onze producten en kleuren op elkaar af te stemmen. Winsol is een one-stop-shop die het jou gemakkelijker maakt.

Ontdek de meest populaire Winsol voordeuren via de brochure hieronder!

PVC deur met kleinhoutverdelingen