Bij Winsol is het elke dag Batibouw ... in de showroom

Winsol: altijd een showroom in je buurt

Wie dit jaar liever niet de reis naar het verre en drukke Brussel maakt is meer dan welkom in een Winsol-showroom. We maken er een erezaak van om steeds dicht bij onze klanten aanwezig te zijn. Ons Partner-netwerk is het afgelopen jaar flink uitgebreid, dus zoek hier zeker naar het dichtst gelegen verkooppunt in jouw buurt.

Een afspraak in de showroom: niets dan voordelen!

  • Je krijgt advies van een vakman in je buurt!
  • Je kunt in het winkelpunt terecht voor inspiratie, maar je kunt ook een afspraak maken bij jou thuis op een moment dat het jou past.
  • Je verliest geen kostbare tijd met verre verplaatsingen en vervelende files.

We maken graag tijd voor jou

De deuren van onze showrooms staan altijd voor je open. Spring dus zeker binnen, je bent welkom!

Maar als je een afspraak maakt, dan zijn we zeker dat de juiste expert je uitgebreid te woord kan staan. Hij of zij antwoordt met veel plezier op alle mogelijke vragen en laat je de verschillende producten zien. Zo kun je je veel beter voorstellen hoe het er bij jou zal uitzien.

Ontdek alle opties en afwerkingsmogelijkheden

Bij Winsol maken we altijd je ramen, deuren, poorten of zonwering op maat. Dat betekent dat je dus heel veel keuze hebt op vlak van afwerking. Het lakwerk van je buitenschrijnwerk bijvoorbeeld, zodat je huis echt de uitstraling krijgt die bij je past.

Ga je voor screens of een zonneluifel? Ook daar zijn we de keizers van keuze: het aanbod is zeer uitgebreid. Krijg je al keuzestress? Dat hoeft niet, onze spcialisten begeleiden je bij elke stap, zodat je weloverwogen beslist.

Geen Batibouw, wel een aanpak op maat (en kortingen natuurlijk)

Ook al zijn we er dit jaar niet bij op Batibouw, we blijven onze klanten in de watten leggen.

  • Een persoonlijke aanpak, waarbij we je steeds een vrijblijvende offerte op maat bezorgen.

En natuurlijk doen we mee met het kortingenfestival dat Batibouw is: volg deze link om je te registreren voor je korting. We contacteren je dan snel voor een afspraak!

Recent nieuws

Eerbetoon aan Bjorg Lambrecht: ‘Ik had een droom’

Op 5 augustus 2019 sloeg het noodlot toe en verongelukte wielrenner Bjorg Lambrecht, zoon van één van onze collega's. Om hem te eren verschijnt binnenkort zijn biografie 'Ik had een droom'.

Meer lezen
Inbraakvertragende voordeur in aluminium

4 manieren voor een veilige thuis

Thuis wil je je veilig voelen en inbrekers op afstand houden. De juiste ramen, deuren, rolluiken en garagepoorten kunnen je daarbij helpen.

Alles voor een veilige thuis!
Winsol aluminium raam Allura

6 voordelen van nieuwe ramen en deuren

Nieuwe ramen en deuren nemen een grote hap uit je budget. Toch brengt het vervangen van je oude en versleten ramen een aantal voordelen met zich mee. Vooral op lange termijn!

Waarom kiezen voor nieuwe ramen en deuren?
Terug naar het nieuwsoverzicht