Bij Winsol is het elke dag Batibouw ... in de showroom

Winsol: altijd een showroom in je buurt

Wie dit jaar liever niet de reis naar het verre en drukke Brussel maakt is meer dan welkom in een Winsol-showroom. We maken er een erezaak van om steeds dicht bij onze klanten aanwezig te zijn. Ons Partner-netwerk is het afgelopen jaar flink uitgebreid, dus zoek hier zeker naar het dichtst gelegen verkooppunt in jouw buurt.

Een afspraak in de showroom: niets dan voordelen!

  • Je krijgt advies van een vakman in je buurt!
  • Je kunt in het winkelpunt terecht voor inspiratie, maar je kunt ook een afspraak maken bij jou thuis op een moment dat het jou past.
  • Je verliest geen kostbare tijd met verre verplaatsingen en vervelende files.

We maken graag tijd voor jou

De deuren van onze showrooms staan altijd voor je open. Spring dus zeker binnen, je bent welkom!

Maar als je een afspraak maakt, dan zijn we zeker dat de juiste expert je uitgebreid te woord kan staan. Hij of zij antwoordt met veel plezier op alle mogelijke vragen en laat je de verschillende producten zien. Zo kun je je veel beter voorstellen hoe het er bij jou zal uitzien.

Ontdek alle opties en afwerkingsmogelijkheden

Bij Winsol maken we altijd je ramen, deuren, poorten of zonwering op maat. Dat betekent dat je dus heel veel keuze hebt op vlak van afwerking. Het lakwerk van je buitenschrijnwerk bijvoorbeeld, zodat je huis echt de uitstraling krijgt die bij je past.

Ga je voor screens of een zonneluifel? Ook daar zijn we de keizers van keuze: het aanbod is zeer uitgebreid. Krijg je al keuzestress? Dat hoeft niet, onze spcialisten begeleiden je bij elke stap, zodat je weloverwogen beslist.

Geen Batibouw, wel een aanpak op maat (en kortingen natuurlijk)

Ook al zijn we er dit jaar niet bij op Batibouw, we blijven onze klanten in de watten leggen.

  • Een persoonlijke aanpak, waarbij we je steeds een vrijblijvende offerte op maat bezorgen.

En natuurlijk doen we mee met het kortingenfestival dat Batibouw is: volg deze link om je te registreren voor je korting. We contacteren je dan snel voor een afspraak!

Recent nieuws

webinar Batibouw isolatienormen

Webinar isolatienormen 2021 - Batibouw virtueel

Aan welke isolatienormen moet je renovatiewoning of nieuwbouw anno 2021 voldoen? Dat kom je allemaal te weten tijdens de gratis webinar 'Klaar voor de isolatienormen van 2021?' van Winsol.

Meer lezen
Winsol Lumisol luifel terras aan zwembad

5 redenen om een Winsol zonneluifel te kiezen

De ideale luifel of zonnescherm kiezen. Niet makkelijk, maar we helpen je graag via deze blog!

Ontdek waarom!
grote aluminium ramen met slanke profielen

3 schrijnwerkupdates voor designliefhebbers

Binnenkort is het opnieuw Batibouw, de hoogmis om je te laten informeren én inspireren op het vlak van bouwen en renoveren. Winsol begint daar graag nu al mee. Maak kennis met onze 3 design-updates aan het bestaande ramen en deuren gamma!

Ontdek de 3 updates
Terug naar het nieuwsoverzicht