Winsol wave

Bert Maertens volgt stagedag bij Winsol in Izegem

IZEGEM - Vlaams parlementslid en Izegems burgemeester Bert Maertens (N-VA) loopt op woensdag 20 september stage bij het ramen-, deuren- en zonweringsbedrijf Winsol in Izegem. Hij doet dit op uitnodiging van werkgeversorganisatie Voka.

“Tijdens zo’n stagedag zie je als parlementslid ook eens waar beleidsinitiatieven in de praktijk het verschil kunnen maken, en krijg je ook de kans om veel met de mensen uit het werkveld zelf te spreken”, zo vertelt Bert Maertens. “Ik liep vorige jaren al stage bij Barco, DHL, Durlet, PortConnect en Maselis. Dit was elke keer zeer verrijkend. Deze kans wou ik dus ook deze keer niet laten schieten.”

In de voormiddag staat een bezoek aan het bedrijf en de showroom gepland; in de namiddag een maakt Bert kennis met de zonwering productie in Aalter. 

“Winsol, dat is 140 jaar ervaring. De geschiedenis van Winsol startte in 1876, met Jules Windels die als schrijnwerker een eigen bedrijf begon in houten rolluiken. De voorbije jaren ontwikkelde Winsol zich tot een dynamisch bedrijf met een rijke traditie en een toekomstgericht management”, aldus Bert Maertens.

(bron: http://www.bertmaertens.be/nieuws/bert-maertens-volgt-stagedag-bij-winso...)

Recent nieuws

SCREENS: controleer de lichtinval én je privacy

Je kunt er niet naast kijken: screens zijn al een tijdje ‘hot’ in zonweringsland. Vreemd is dat niet, want screens bieden niets dan voordelen. We zetten ze voor jou graag op een rijtje.

Screens: bescherm je privacy en controleer je lichtinval

Isoleren begint bij je garagepoort

Een super-geïsoleerde garagepoort, waar is dat goed voor? Je krijgt je energieverbruik onder controle, beschermt je spullen beter en verbetert de EPC-score van je huis! Lees snel verder ...

Ontdek onze super-isolerende garagepoort!

Ramen en deuren: PVC of aluminium? Samen met Winsol hak je de knoop door!

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Dan duurt het niet lang voor je je de vraag stelt: kies ik voor aluminium of PVC-profielen? Bij Winsol helpen we je alvast bij de keuze!

PVC of Aluminium? Winsol maakt kiezen makkelijk!
Terug naar het nieuwsoverzicht