Adviesdagen Kleur

Vind inspiratie voor je huis, krijg kleuradvies van experts én geniet van optredens en animaties. Nuttige informatie voor jouw (ver)bouwproject én een entertainende avond: dat zijn de Winsol Adviesdagen! BV's ontvangen je in een ontspannen sfeer met fijne muziek en lekkere hapjes. Daarnaast geven specialisten van vooraanstaande merken je persoonlijk advies.

De nocturnes rond kleuradvies vinden plaats in een Winsolvestiging in jouw buurt. Ontdek hier de exacte data en locaties.

Advies op maat

Tijdens de Adviesdagen Kleur kan je bij Winsol terecht voor persoonlijk advies op maat voor jouw woning. Twijfel je of een bepaalde kleur wel bij jouw woning past? Zoek je de juiste kleuren voor een bepaalde stijl of wil je graag extra tips om van jouw huis een echte thuis te maken? Winsol kan je hierbij helpen!

Schrijf je in voor onze gratis Adviesdagen Kleur van 14 tot en met 26 maart. Ontdek handige tips van Michèle Van Sebroeck, Levis en onze eigen Winsol experts om je huis tot een waar paleis om te toveren!

Michèle van Sebroeck

Michèle Van Sebroeck is vooral bekend als presentatrice van tv-zender VIJF. Als interieurspecialist en kleurenconsulent schittert ze met scherpe blik in het programma De Huisdokter. Na haar passage steeg het wooncomfort evenredig met de waarde, klaar voor verkoop. Winsol zorgt met optimale isolatie ook voor een warm thuisgevoel. En met de ruime keuze aan ramen en deuren geef je je woning in een vingerknip een volledig nieuw zicht, ideaal voor een restyling en opwaardering!

Wil je graag persoonlijk advies van Michèle of wil je graag meer tips over hoe je kleuren het best kan combineren? Schrijf je in voor de nocturnes in onze Winsol verkooppunten!

Nocturnes

De nocturnes tijdens de Adviesdagen Kleur vinden plaats in een Winsolvestiging in jouw buurt. Ontdek hieronder waar en wanneer je er terecht kan.

Winsol Zaventem 14/03 van 18u30 tot 22u
Winsol Sint-Denijs-Westrem 15/03 van 18u30 tot 22u
Winsol Izegem 17/03 van 18u30 tot 22u
Pop-Up Showroom Waasland Shopping Center 18/03 van 18u30 tot 22u
Winsol Hasselt 19/03 van 18u30 tot 22u
Winsol Aartselaar 21/03 van 18u30 tot 22u
Winsol Luik 22/03 van 18u30 tot 22u
Winsol Mons 23/03 van 18u30 tot 22u
Winsol Oostende 24/03 van 18u30 tot 22u

Programma

De nocturnes starten om 18u30. We verwelkomen je graag met open armen in onze Winsol showrooms. Na een korte algemene adviessessie van Michèle van Sebroeck rond het selecteren van kleuren in je woning, kan je van 20u tot 22u bij Michèle terecht voor persoonlijk kleuradvies of bij specialisten van bekende verfmerken voor persoonlijke verftips.

Inschrijven

Heb je bouw- of renovatieplannen en ben je geïnteresseerd in persoonlijk kleuradvies voor je woning? Schrijf je dan snel in voor de nocturnes. 

Kan je niet aanwezig zijn op de nocturnes? Dan kan je steeds terecht in elke Winsol showroom voor gratis persoonlijk advies van onze Winsol vertegenwoordigers. Hiervoor hoef je niet vooraf in te schrijven.