Winsol wave

Actie Poorten 2017

Hou je garage koel tijdens de zomer

Maak van je garage geen koudebrug naar je huis: met een goede garagepoort hou je ze in de winter afgescheiden van water en wind, en in de zomer heerlijk koel. Maar niet alleen comfort is belangrijk ... Het oog wil ook wat! Bij Winsol is elke kleur, vorm en maat steeds beschikbaar. Kom eens langs in onze showrooms en kies een garagepoort die past bij je stijl.

 

Actie

Bestel je garagepoort vóór 21 juni en we plaatsen ze nog voor de zomer*. Bovendien krijg je bij aankoop van een nieuwe poort de motor er gratis** bij. Extra voordeel dus!

Klik hier voor onze actiefolder >>

*Wanneer je een bestelling plaatst vóór 21 juni en je kunt je vrijmaken voor installatie volgens de voorschriften in de agenda van Winsol, dan zal je nieuwe garagepoort afgewerkt worden vóór 21 juli.

**Actie onder voorwaarden. Lees hieronder aandachtig onze actievoorwaarden of ga langs bij je dichtstbijzijnde Winsol-verkooppunt. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Actievoorwaarden garagepoorten

Actie garagepoorten

Gratis motor

  • Tijdens de actieperiode van 22 april tot en met 30 juni 2017 wordt bij de residentiële poorten een gratis FAAC D600 motor aangeboden ter waarde van € 170. Wanneer er een andere motor gekozen wordt, wordt de waarde van de FAAC D600 motor (€ 170) in mindering gebracht.
  • Deze actie is enkel geldig op elektrisch aangedreven Comfort poorten, Isol-Comfort poorten, Comfort-Go poorten* en sectionale schuifpoorten.
  • Overige kosten m.b.t. de integratie van de motor maken geen deel uit van deze actie.
  • Deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen.

*Wanneer een Comfort-Go poort met Genius motor besteld wordt, wordt een gratis Genius motor aangeboden ter waarde van € 113.