Winsol wave

Actie: Jouw winter wordt een zomers feestje

De temperaturen dalen, de eerste sneeuw is gevallen. Ja, de winter staat voor de deur. Tijdens de winter is er niets gezelliger dan ’s avonds knus bij elkaar te kruipen in een warme en veilige omgeving. De producteigenschappen van onze rolluiken en garagepoorten zorgen voor veiligheid en een goede isolatie waardoor het lekker warm blijft in huis. Met Winsol wordt jouw winter een zomers feestje.

Gratis* motor bij voorzetrolluiken en garagepoorten

Dankzij onze kwalitatieve producten geniet je het ganse jaar door van een uitstekend geïsoleerde woning en bespaar je op energiefactuur. Bovendien krijg je vanaf 14 november t.e.m. 3 december de motor gratis* bij onze voorzetrolluiken en garagepoorten en krijgen alle bezoekers van onze showrooms een gratis* winterkit. Ontdek hieronder de details van deze actie. 

 

Gratis* Somfy motor bij voorzetrolluiken

Houd tijdens de winter de warmte binnen en de koude buiten dankzij de hoogisolerende voorzetrolluiken van Winsol. Geniet daarbovenop van 14 november t.e.m. 3 december van een gratis* Somfy Solus motor (t.w.v. €85) bij onze elektrische voorzetrolluiken. Ervaar ze van dichtbij in een showroom in jouw buurt en ontvang een gratis* Winsol winterkit. Hiermee is uw wagen voorbereid op de winter die voor de deur staat. 

* Vraag naar de actievoorwaarden via communication@winsol.eu

Download hier je kortingscheque om te genieten van deze actie.

Gratis* FAAC motor bij Comfort garagepoorten

Winsol garagepoorten staan garant voor veiligheid en om dat te bewijzen kunnen we steeds een RC2 inbraakveilig attest aanbieden. Hierdoor kan je deze winter op je beide oren slapen. Bespaar op je energiefactuur en win je investering terug door gebruik te maken van de hoogisolerende garagepoorten van Winsol. 

Bovenop de vele voordelen krijg je vanaf 14 november t.e.m. 3 december de FAAC motor (t.w.v. €165) gratis* bij een comfort garagepoort. Zo opent en sluit je poort nog sneller waardoor er minder koude naar binnen kan. Geniet van het comfort dat een elektrische garagepoort biedt.

* Vraag naar de actievoorwaarden via communication@winsol.eu

Download hier je kortingscheque om te genieten van deze actie.

Win Back €15.000

Maak bovendien kans om je aankoopbedrag t.w.v. €15.000* terug te winnen! Naar aanleiding van ons 140-jarig bestaan organiseren we dit jaar een speciale verjaardagsactie! Verspreid over 2016 geven we 4 renovaties ter waarde van €15.000* weg. Koop je binnen de periode van onze gratis adviesdagen Winsol-producten aan, dan maak je kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Koop je voor minder dan €15.000* (excl. BTW), dan krijg je een aankoopbon voor het resterende bedrag. Deze aankoopbon blijft twee jaar geldig en kan je vrij besteden binnen ons uitgebreid assortiment Winsol producten zoals ramen en deuren, rolluiken, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen en raamdecoratie.

*Vraag naar het wedstrijdreglement via mail naar communication@winsol.eu.

Recent nieuws

Padel: Winsol VLA500 kampioenschappen

Lees meer over Padel: Winsol VLA500 kampioenschappen

Ontdek onze nieuwe zonneluifel: Luno®

De nieuwe Luno® van Winsol combineert een elegante look met maximale bescherming en veiligheid.

Lees meer over Ontdek onze nieuwe zonneluifel: Luno®

Banken geven toe: “Slim investeren in je huis is het nieuwe sparen”

Lees meer over Banken geven toe: “Slim investeren in je huis is het nieuwe sparen”
Terug naar het nieuwsoverzicht