Account Manager Balustraden - Vlaanderen/Brussel

Al meer dan 140 jaar staat Winsol garant voor de beste kwaliteit in ramen, deuren, poorten, rolluiken, balustraden, zonwering en Outdoor Living. Een 500-tal medewerkers geven dagelijks het beste van zichzelf om trendsetter op de markt te zijn en ook te blijven. Door opleidingen te voorzien op elk niveau en door de aanwezige ervaring, voelt de startende medewerker zich onmiddellijk thuis in de warme Winsol-familie.
Winsol is door haar verscheidenheid aan kwalitatieve producten en de inzet van haar gemotiveerd team een winstgevend bedrijf. In België en Frankrijk is Winsol sinds jaar en dag een begrip, maar ook in het buitenland zijn we aan een sterke opmars bezig, en niet in het minst door ons award-winning Outdoor-Living-gamma. Design, functionaliteit, innovatie en emotie gaan bij ons hand in hand en wordt niet alleen door onze mensen, maar ook door onze partners uitgedragen. Voeg daar nog een sterk team van engineering, productie en sales aan toe en je beschikt over een meer dan perfecte basis voor succes !

Om de verdere groei van de Balustraden-markt in Vlaanderen en Brussel te ontwikkelen, zijn wij op zoek naar een volbloed Account Manager (m/v):

De functie ziet er als volgt uit:

Je geeft de klanten op een correcte manier informatie over het rijke en kwalitatieve gamma aan aluminium balustrades  die worden vervaardigd in eigen atelier te Ardooie. Je cliënteel bestaat voornamelijk uit promotoren, architecten, bouwheren, aannemers … Je bent de brug tussen Winsol afdeling balustrades en de klanten en bijgevolg bent u het visitekaartje van de onderneming. Het beheer van een bestaande klantenportefeuille evenals het prospecteren van nieuwe potentiële klanten, maken deel uit van je takenpakket. Je begeleidt de klanten op een professionele manier bij het maken van de juiste keuzes. Je rapporteert aan de plant manager van de balustrade-afdeling.

Jouw profiel:

Je bent een geboren topverkoper in hart en nieren met een ongeziene commerciële flair en beschikt bij voorkeur over enkele jaren relevante ervaring binnen sales en bouwsector. Enige affiniteit met aluminium schrijnwerk vormt een pluspunt. Je bent een dynamische persoon die heel vlot is in de omgang en heel graag onderhandelt. Je bent extravert en communicatief ingesteld. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent bereid flexibel te werken. Je bent Nederlandstalig en kan je vlot uitdrukken in het Frans.

Wat bieden wij:

  • Aantrekkelijk loon met aanvullend bonussysteem
  • Bedrijfswagen en tankkaart
  • Dagvergoeding
  • Hospitalisatieverzekering
  • Pensioenspaarverzekering
  • Grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
  • Werken in een dynamisch bedrijf waar respect, gedrevenheid, klantgerichtheid en fierheid bovenaan de Winsol-waarden staan.

Interesse?

Mail dan vandaag nog jouw cv en motivatie naar hr@winsol.eu met vermelding van functie.

 

Business Developper
Account Manager
Projecten
Balustraden
Vlaanderen
Brussel

Bekijk meer vacatures

Ben je gebeten door sales en wil je de bouwwereld verder verkennen?
Dan is de functie als buitendienst bij Winsol jouw volgende stap! 

Sales
Buitendienst
B2C

Ben jij een pas afgestudeerde master in een economische richting en ben je op zoek naar een gevarieerde uitdaging als controller?

Master Economie
Controller
Izegem

Doel van deze functie is dat je telkens een optimale vertaalslag kunt maken van de binnenkomende projecten naar de productie- afdeling ‘aluminium en pvc’. Je bent bij uitstek de link tussen de (interne)klant onze productie en leveranciers.

orderverwerking
Izegem
productievoorbereiding