5 redenen om een Winsol zonneluifel te kiezen

Een Winsol luifel, da’s echt thuiskomen op je terras en genieten zonder zorgen. En dat komt niet alleen door het vernuftige en mooie design van onze luifels, de sfeervolle ledverlichting en slimme technologieën zoals io bediening. Onze nieuwe ultrasterke knikarmen zijn bestand tegen windsnelheden tot 6 Beaufort!

Waarom kiezen voor een Winsol zonnetent? We bezorgen je 5 goeie redenen!

1. Je zonneluifel gaat tot wel 10x langer mee

Ultrasterke knikarmen zijn met het design van de kast de basis van je zonneluifel. Ze dragen samen met de verankering in de gevel het gewicht van de luifel, zodat jij zorgeloos kan genieten van een streepje schaduw op je terras.

Winsol knikarmen zijn volledig afgesteld op de eisen waaraan een luifel vandaag moet voldoen: ultrasterk door extra staalkabels of  Powerband in de elleboog van de arm en met een lange levensduur. Onze zonnetenten en knikarmen worden uitvoerig getest om zoveel mogelijk cycli uit te voeren bij verschillende weersomstandigheden. Wees dus maar gerust, jouw Winsol luifel gaat een leven lang mee!

Winsol Linasol luifel met ledverlichting

2. Geen zorgen bij harde wind

Onze knikarmen hebben tot 50 % dikkere profielen en scharnieren uit smeedaluminium. In combinatie met de 4-voudige zelfsmerende staalkabel of geweven Dyneema Powerband in de arm, kunnen onze luifels ook harde windsnelheden tot 6 Beaufort weerstaan.

Dankzij deze knikarmen behoren onze Squaro, Linasol, Lumisol en Luno zonneluifels tot de hoogste windklasse 3.

3. Geïntegreerde sfeervolle ledverlichting

Bij Winsol denken we verder dan alleen maar de praktische, zonwerende kant van de luifel. Daarom bieden we ook extra’s aan om je comfort op het terras te verhogen. Zoals ledverlichting in de kast, voorlijst of knikarmen! Dimbaar, wit licht met een regelbare kleurtemperatuur of zelfs sfeervol RGB licht. Er zijn zoveel mogelijkheden!

Koos je door omstandigheden niet voor extra verlichting in de armen? Geen probleem, de led-strips kunnen ook nadien makkelijk worden toegevoegd!

Winsol Lumisol zonneluifel met ledverlichting in de kast

4. Oppervlaktes tot wel 7 m breed

Wie droomt niet van een terras met voldoende schaduw tijdens zomerse hittegolven? Onze zonneluifels kunnen dankzij de beste materialen en ultrasterke knikarmen grote overspanningen aan (bv. 7 x 4 m), zonder in te boeten op de windbestendigheid.

5. Je hoofd stoten is verleden tijd

Je hebt het misschien al meegemaakt… Je staat recht uit de loungezetel op je terras en stoot je hoofd tegen de elleboog van de knikarm. Blauwe plekken en bulten op je hoofd zijn voortaan verleden tijd want onze knikarmen hebben een hogere doorloophoogte! De ellebooghoek van de armen is de helft kleiner en dus heel wat veiliger geworden!

Dubbele Winsol zonnetent Squaro

Winsol zonneluifels: een oplossing voor elke stijl

Naast bovenstaande zaken speelt het design van de kast, de kleur ervan en het type doek ook een rol. De personalisatiemogelijkheden zijn eindeloos! Onze luifels passen bij elke bouwstijl, van landelijk tot modern.

Download onze gratis zonweringsbrochure voor meer info en inspiratie of kom langs in een van onze verkooppunten om de zonneluifels in het echt te ontdekken. Of wat dacht je van enkele realisaties met Winsol zonnetenten?

> Ontdek alle Winsol luifels

Moderne villa met Winsol Squaro luifel met volant-plus

Recent nieuws

pvc vs aluminium ramen en deuren welke kiezen

PVC of aluminium ramen? Welk materiaal kiezen?

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Dan duurt het niet lang voor je je de vraag stelt: kies ik voor aluminium of pvc profielen? Bij Winsol helpen we je alvast bij de keuze!

PVC of Aluminium? Winsol maakt kiezen makkelijk!
Winsol SolarFix voorzetscreen vs. SolarBox voorzetrolluiken

Screens of rolluiken – Welke voorzet zonwering voor je bestaande ramen?

Wat is het verschil tussen voorzet screens en rolluiken als zonwering? Wanneer kies je voor SolarBox rolluiken en wanneer passen SolarFix screens beter bij jou?

We helpen je op weg!
webinar Batibouw isolatienormen

Webinar isolatienormen 2021 - Batibouw virtueel

Aan welke isolatienormen moet je renovatiewoning of nieuwbouw anno 2021 voldoen? Dat kom je allemaal te weten tijdens de gratis webinar 'Klaar voor de isolatienormen van 2021?' van Winsol.

Meer lezen
Terug naar het nieuwsoverzicht