4 goede redenen om je nieuwe garagepoort bij Winsol te kiezen

Bij Winsol kun je niet alleen terecht voor een uitgebreid gamma ramen, deuren en zonwering, je bent bij ons ook welkom voor een nagelnieuwe garagepoort.

Maar waarom zou je voor een garagepoort van Winsol kiezen? We hebben 4 goede redenen op een rijtje gezet!

Een garagepoort bepaalt grotendeels het uitzicht van je woning. Wedden dat je met een nieuwe garagepoort van Winsol complimentjes krijgt van je buren?

1. Je poort past perfect bij je woning

Omdat één of meerdere garagepoorten een groot oppervlak beslaan en dus de mee de look van je gevel bepalen, speelt de esthetiek een groot belang. Je wil je huis natuurlijk niet laten ontsieren door een verkleurde poort waarvan de verf afbladert. Bij Winsol besteden we alvast bijzondere aandacht aan onze laklaag. Deze is dikker dan de gehanteerde standaard in België. Bovendien kunnen we lakken in alle RAL-kleuren, zodat we de kleur van je ramen en je deuren perfect kunnen benaderen.

Je garagepoort moet natuurlijk ook bij je bouwstijl passen. Bij een landelijke stijl kies je misschien eerder voor een mooie pastorijpoort met een houten look. Een moderne strakke bouwstijl vraagt dan weer een stijlvolle sectionale poort met vlakke panelen.

Bij Winsol bieden we je altijd een ruime keuze op vlak van stijlen en afwerking. Informeer je gerust in een showroom in je buurt.

2. Je isoleert je woning beter

Wist je dat onze sectionale poorten over uitstekende isolerende eigenschappen beschikken? Tussen de dubbele wanden zit een kern van isolerend schuim. Je garage is dus niet langer een koudebrug die de EPB-waarde van je woning drastisch naar beneden haalt.

Wil je meer weten over de super-isolerende eigenschappen van onze Isol Comfort garagepoort? Lees dan zeker deze blogpost.

3. Veiligheid boven alles!

De tijd dat je nog je wagen moest verlaten om je garagepoort te openen en te sluiten ligt gelukkig achter ons. Al onze poorten worden aangestuurd door een stille motor en een afstandsbediening. Die afstandsbediening is ook nog eens superveilig, zodat ze onmogelijk gehackt kan worden.

  • Vingerklembeveiliging: de vorm van de panelen voorkomt dat je vingers ertussen gekneld kunnen raken.
  • Onderloopbeveiliging: voelt de motor weerstand tijdens het dalen, dan gaat de poort automatisch terug naar boven. Kleine kinderen of huisdieren lopen zo geen enkel risico.
  • Inbraakwerend: de stevigheid van het beslag, de sterkte van de panelen en de motorblokkering kunnen ongewenste bezoekers niet zomaar langs je garagepoort je woning binnendringen.

4. Je houdt meer ruimte over

Bij Winsol maken wel al onze poorten op maat. We zorgen er dus voor dat je steeds de maximale inrijbreedte van je garage behoudt. Zo parkeer jij je wagen makkelijk en zonder schade, zoals het hoort.

Stockeer je nog andere spullen in je garage? Met een sectionale poort die verticaal opent en waarbij de poort dus onder het plafond wegschuift, verlies je geen ruimte in de garage. Ideaal dus voor wie naast de auto ook graag de fietsen veilig zet.

Recent nieuws

CEO Xavier Costenoble - interview in Trends

Onze CEO, Xavier Costenoble, verscheen deze week met een interview in het business weekblad Trends. Een gesprek over ambitie, verandering en innovatie.

Lees het hier!

Lees het interview hier!

Wat verandert er voor bouwers en verbouwers? Editie november 2018

Nu 2019 in zicht komt is het tijd om vooruit te blikken. Wat verandert er op vlak van reglementering voor (ver)bouwers en waar moet je als huiseigenaar allemaal op letten?

We zetten het graag op een rijtje voor je!

Ontdek hier alles over de woningpas!
Rolluiken Winsol 1

Rolluiken? Meer voordelen dan je denkt!

Denk jij dat rolluiken passé en ouderwets zijn? Wel, dat heb je helemaal mis! Bovendien zorgen rolluiken voor extra isolatie, privacy én veiligheid. We zetten hieronder nog even 6 onverwachte voordelen op een rijtje.

Ontdek de 6 voordelen van rolluiken
Terug naar het nieuwsoverzicht