3 schrijnwerkupdates voor designliefhebbers

Binnenkort is het opnieuw Batibouw, de hoogmis om je te laten informeren én inspireren op het vlak van bouwen en renoveren. Winsol begint daar graag nu al mee. Maak kennis met onze 3 design-updates aan het bestaande ramen en deuren gamma!

1) Gelakte pvc ramen met naadloze hoeken

Is het design van jouw ramen heel belangrijk? Dan kan je kiezen voor aluminium ramen met een minimale lasnaad. Of kies voor gelakte C+70 pvc ramen! Vanaf februari 2021 werken we de hoeken van de gelakte pvc ramen naadloos af zodat je de groef waar de profielen met elkaar werden verbonden niet meer ziet!

De hoeken worden vóór het lakken opgeschuurd en gepolierd, waardoor de verbinding onzichtbaar wordt. Daarna lakken we de ramen in de RAL-kleur naar keuze.

Kies je om de buiten- én binnenkant te lakken? Dan worden de groeven aan beide kanten mooi weggewerkt. Bij ramen met een gelakte buitenkant en een in de massa gekleurde binnenkant zullen de naden binnen wel nog zichtbaar zijn.

> Lees meer over onze C+70 profielen.

2) Aurora schuifraam met minder profiel en meer glas

Een aluminium schuifraam dat er mooi uitziet en tegelijkertijd ook uitstekend isoleert? Aurora is een goeie keuze en past perfect bij zowel de Allura+81 ramen als bij de hoog-isolerende Artica+91 ramen.

Aurora typeert zich door de slanke profielen die zelfs deels in de vloer ingewerkt kunnen worden. Zo verdwijnt de drempel tussen binnen en buiten nóg meer. De monorail-optie bevat nóg slankere profielen voor het vast gedeelte.

Standaard is de middenstijl, het profiel tussen de 2 glaspartijen, 103 mm breed. Hierdoor kan dit raam ook grote oppervlaktes aan. Vanaf februari kan je ook kiezen voor de ultraslanke middenstijl van 50 mm. Een oplossing voor een strak en minimalistisch resultaat waarbij het zicht naar buiten minder belemmerd wordt. Er is meer glas waardoor er meer daglicht binnenvalt, iets wat ook nu tijdens de donkere dagen welkom is.

> Lees meer over het Aurora schuifraam.

3) Nieuwe trendkleuren in korrelstructuur voor pvc

Om in te spelen op de huidige trends voegen we ook 2 nieuwe matte pvc folies toe met korrelstructuur. Het gaat om de kleuren antraciet (RAL 7016) en kwartsgrijs (RAL 7039) die tot nu toe alleen verkrijgbaar waren in houtnerfstructuur. Dankzij de korrelstructuur kunnen we de look van aluminium evenaren met pvc profielen.

Het gamma folies voor 2021 bestaat uit 14 kleuren voor de buitenkant. Aan de binnenkant kan je kiezen uit 4 kleuren: gladwit, roomwit, zwart 9005 korrelstructuur en zuiver wit. Zwart en zuiver wit aan de binnenkant kunnen alleen maar gecombineerd worden met dezelfde kleur aan de buitenkant. Naast antraciet en kwartsgrijs behoren ook gitzwart (RAL 9005) en zwartbruin (RAL 8022) tot de meest populaire kleuren voor pvc ramen.

Wist je trouwens dat we bij Winsol alle pvc ramen zelf lakken en foliëren in onze eigen Belgische productie-eenheid? Hierdoor kunnen we nóg beter waken op een kwalitatieve afwerking van je ramen.

> Meer over Winsol pvc ramen

Ontvang je graag meer info over Winsol ramen en deuren? Kom even langs in een showroom in je buurt. Onze adviseurs helpen je graag verder!

Pvc ramen C+70 landelijke stijl

Recent nieuws

pvc vs aluminium ramen en deuren welke kiezen

PVC of aluminium ramen? Welk materiaal kiezen?

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Dan duurt het niet lang voor je je de vraag stelt: kies ik voor aluminium of pvc profielen? Bij Winsol helpen we je alvast bij de keuze!

PVC of Aluminium? Winsol maakt kiezen makkelijk!
Winsol SolarFix voorzetscreen vs. SolarBox voorzetrolluiken

Screens of rolluiken – Welke voorzet zonwering voor je bestaande ramen?

Wat is het verschil tussen voorzet screens en rolluiken als zonwering? Wanneer kies je voor SolarBox rolluiken en wanneer passen SolarFix screens beter bij jou?

We helpen je op weg!
webinar Batibouw isolatienormen

Webinar isolatienormen 2021 - Batibouw virtueel

Aan welke isolatienormen moet je renovatiewoning of nieuwbouw anno 2021 voldoen? Dat kom je allemaal te weten tijdens de gratis webinar 'Klaar voor de isolatienormen van 2021?' van Winsol.

Meer lezen
Terug naar het nieuwsoverzicht